پيشگيري از بيماري‌هاي كليوي

حیات غرب - يك فوق تخصص كليه با اشاره به اينكه مصرف موادغذايي رستوران‌ها و فست فودها منجر به افزايش وزن مي‌شود، يادآور شد: اين غذاها داراي مقدار زيادي نمك هستند كه اين مساله منجر به افزايش ابتلا به بيماري‌هاي كليوي مي‌شود و بنابراين توصيه مي‌شود از غذاهاي سالم، ساده و خانگي استفاده شود. دكتر سيدمجيد موسوي موحد با اشاره به اينكه سه چهارم بدن از آب تشكيل شده است، گفت: كليه‌ها نقش موثري را در تعادل آب و نمك در بدن دارند و به افراد توصيه مي‌شود به علت نقش مصرف آب در حفظ سلامت كليه‌ها روزانه شش تا هشت ليوان آب مصرف كنند. اين فوق تخصص كليه با تاكيد بر اينكه مصرف سديم در جوامع پيشرفته افزايش يافته و اين مساله موجب ايجاد بيماري‌هاي كليوي در افراد شده است، اظهار كرد: به افراد توصيه مي‌شود روزانه ميزان آب بيشتري را مصرف كنند و از مصرف بيش از حد نمك خودداري كنند. افراد مي‌توانند از غذاهاي ساده و سالم‌تري در سبد مصرف هفتگي خود استفاده كنند؛ چراكه ميزان مصرف نمك در اين غذاها بسيار كنترل شده‌تر از غذاهاي آماده است. موسوي‌موحد با اشاره به اينكه بر اساس تحقيقات انجام شده هر چه ميزان سديم مصرفي افراد كمتر باشد، ميزان ابتلاي آنها به بيماري‌هاي كليوي نيز كمتر است، خاطرنشان كرد: نحوه برخورد و ميزان مصرف بيماران دياليزي در مصرف مواد غذايي متفاوت است و آنها بايد در اين صورت به توصيه‌هاي پزشك خود عمل كنند. وي با تاكيد بر اينكه محدوديتي در مصرف پتاسيم تمام افراد به جز بيماران كليوي و ديابتي نبايد ايجاد شود، بيان كرد: مصرف پتاسيم نقش موثري را در كنترل فشارخون دارد، بنابراين مصرف آن به صورت متعادل براي بدن بسيار مفيد است. اين فوق تخصص كليه در پايان تصريح كرد: مصرف فست فودها و غذاي رستوران‌ها منجر به افزايش وزن مي‌شود. اين غذاها داراي مقدار زيادي نمك هستند كه اين مساله مي‌تواند منجر به افزايش احتمال ابتلا به بيماري‌هاي كليوي شود. بنابراين به افراد توصيه مي‌شود از غذاهاي سالم، ساده و خانگي استفاده كنند. 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی