
اما حدود يک ماه پيش يعني چند روز بعد از صدور فتواي جهاد از سوي مراجع عظام تقليد شيعه به ويژه مرجع عاليقدر حضرت آيت الله سيد «علي سيستاني»، هوادارن "الصرخي" تلاش کردند با حمله به حرم مطهر سيد و سالار شهيدان حضرت أبا عبدالله الحسين عليه السلام، شهر کربلاي معلي را ناامن کرده و با ايجاد فتنه و درگيري در ميان شيعيان، آنان را درگير مسائل داخلي کرده و از توجه به فتواي مرجعيت و درگير شدن با گروهک تروريستي – تکفيري "داعش" منع کنند.
به رغم اين تلاش "الصرخي" و هوادارانش، اما شهر کربلا تنها سه روز ناامن بوده و نيروهاي امنيتي دولت عراق موفق شدند در مدت زمان کوتاهي با جريان انحرافي "الصرخي" برخورد کرده و علاوه بر کشتن تعدادي از آنان، تعداد بسيار زيادي را بازداشت کرده و در نهايت منجر به متواري شدن «محمود الصرخي» شد.
اما در اين ميان، بعد از انتشار خبر درگيري ميان هواداران "الصرخي" با نيروهاي دولتي در کربلا و ناامن شدن فضاي اين شهر و به خطر افتادن امنيت حرم مطهر امام حسين و حضرت عباس عليهما السلام، نام "الصرخي" ديگر براي افکار عمومي ايران نامي ناآشنا نبوده و کمترين اطلاعات را در مورد او در اختيار دارند.
در همين حال بررسي سوابق و عملکرد چند سال اخير جريان انحرافي "الصرخي" نشان مي دهد که هواداران وي در سال 2006 ميلادي به بهانه دخالت جمهوري اسلامي ايران در مسائل داخلي عراق، به کنسولگري ايران در شهر بصره حمله کردند اما آن حمله با دفاع نيروهاي امنيتي و ارتش عراق، ناکام ماند و آسيبي به کنسولگري ايران وارد نشد.
لازم به ذکر است، از اهداف اصلي و گسترده "الصرخي" که توسط سازمان اطلاعات و امنيت سعودي به وي ديکته شده، حمله و انتقاد از جمهوری اسلامی ایران و زیر سوال بردن نظام ولایت فقیه و همچنين انتقاد از خط مقاومت از جمله حزب الله لبنان، سوريه و گروه هاي مقاومتي عراقي بوده است.
وي همچنين در اظهارنظرهاي مختلفي شيعيان بحرين و انقلاب بحريني ها عليه آل خليفه را مورد انتقاد قرار داده و انقلابيون بحرين را "آشوب گر" ناميد، يعني دقيقا هدفي که عربستان سعودي در منطقه دنبال مي کند.