حیات غرب - هر گاه شخصیتی کشوری به استان وارد می شود کلیه فعالیتها آن سفر توسط واحد های حفاظت ، تشریفات و روابط عمومی ... در مرکز ترسیم می شود . در این سفر ها مجریان استانی هماهنگی لازم را بعمل آورده و مسئولین ذی ربط کشوری برنامه ها را به پیش خواهند برد .
در جریان سفر جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری از قبل اعلام شده بود سفر ایشان جنبه بازدید و ارزیابی داشته و کوتاه مدت است . لذا ایشان نشست خبری نخواهند داشت . روابط عمومی معاون اول اعلام کرده بود تنها خبرگزاری ایسنا و ایرنا و صدا و سیما در جریان سفر حضور داشته باشند . با پیشنهاد و اصرار استانداری کرمانشاه تعداد بیشتری خبرگزاری برای پوشش خبری دعوت شدند . این خبر نگاران محترم گزارشات خود را منتشر و مورد استفاده دیگران نیز قرار گرفت و همه رسانه ها از این طریق در جریان بازدید آقای چهانگیری قرار گرفتند .
در خصوص دعوت از رسانه ها در اینگونه بازدیدهای کوتاه مدت و فشرده همه می دانند امکان دعوت از همه رسانه های مکتوب و مجازی وجود ندارد . در استان کرمانشاه نزدیک به 30 نشریه محلی و 30 سرپرستی رسانه ای کشوری و 12 خبرگزاری وجود دارد . اگر به این تعداد خبرنگار حضور داشته باشد، باید پذیرفت امکان تدارک آنها در محدوده زمانی چند ساعته وجود ندارد. لذا این سفر با تعداد محدودی خبرنگار پوشش خبری داده شد و این اقدام کاملا عقلایی بود . ضمنا ویژگی و ماهیت این سفر چون خبری و کوتاه مدت بوده است با همین تعداد نیز هفته نامه های مکتوب و رسانه های مجازی می توانند در جریان کل سفر و بازدید قرار گیرند . کما اینکه از این روش بار ها استفاده شده است .روابط عمومی وظیفه دارد خبرنگاران را به جلساتی دعوت کنند که وقت این عزیزان تلف نشود . دعوت از 60خبرنگار از خبرگزاریها و هفته نامه ها برای همراهی با جهانگیری ، دربازدیدی کوتا ه از چند سد، قصر شیرین ، بازارچه پرویز خان و تدارکات این تعداد خبر نگار هم کاری مشکل بوده و هم ضرورت زیادی نداشته است .
در جریان این سفر خبر نگار محترم یک خبرگزاری اعلام نمود در قصر شیرین به ما توهین شده و ما را در نشست خبری راه نداده اند . این خبر مورد استناد برخی از ما قرا گرفته و واکنش نشان دادیم . در صورتی که واقعیت چیر دیگری بوده و به کسی توهین نشده است . دروغ پردازی و دروغ نویسی و سپس نقد و تحلیل ناعادلانه بر آن خبر کذب شایسته کار رسانه ای نبوده .این کار با رسالت خبری فاصله فراوانی دارد و توهین آشکار به شعور مخاطب است . نقد عادلانه و انتقاد از سر دلسوزی برای استان حق مسلم رسانه بوده و این کار در راه توسعه استان بسیار لازم و ضروری است . ولی درج اخبار کذب باعث بی اعتباری آن خبرگزاری و مانعی برای تلاش دلسوزان خواهد بود .
از صبح روز بازدید ، موضوع سفر و مسیر ها ی معاون اول ریاست جمهوری آقای جهانگیری اطلاع رسانی شده بود که عبارت بودند از سد داریان – سد آزادی – بازارچه مرزی پرویز خان در خسروی – قصرشیرین – کرمانشاه – جلسه با نمایندگان استان و جلسه شورای اداری در مرکز استان . در این سفر هیچگونه نشست خبری پیش بینی نشده بود .لذا ذکر نشست خبری در قصر شیرین کاملا کذب بوده است . بعد از بازدیدها ، جهانگیری در قصر شیرین نیاز به نیم ساعت استراحت پیدا می کنند . یکی از خبر نگاران اصرار دارند که با ایشان مصاحبه کنند که به ایشان تذکر داده می شود ایشان نشست خبری ندارند . ولی ایشان خبر را آگراندیسمان کرده و عنوان نموده است آنها را به نشست خبری راه نداده اند و به خبرنگار توهین شده است .
برخی خبر ها از نظر مسئولین ممکن است محرمانه تشخیص داده شود و لزومی به اطلاع رسانی نداشته باشد . در این شرایط عدم اطلاع رسانی به معنی توهین به جراید و مردم نمی باشد . این روشی است که در همه ممالک جاری و ساری است . امیدوارم همه ما در راه اطلاع رسانی امانت داری را رعایت کرده و بخاطر مطامع خاص اصل خبر ها را وارونه جلوه ندهیم