دبیر حزب اراده ملت ایران در کرمانشاه : "شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان کرمانشاه نیاز به اصلاح دارد ."

 

حیات غرب بعد از انتشار آخرین صورتجلسه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان کرمانشاه، تعدادی از اعضای این شورا نا رضایتی خود را از روند جاری در این تشکل اصلاح طلب ابراز داشتند . آقای محسن چنانی از حزب اراده ملت و یکی از اعضای این شورا در خصوص روند فعالیت های  این شورا مصاحبه ای را با این پایگاه خبری داشته اند . درج اخبار و اطلاعات این تشکل به این نیت است که اعضاء محترم شورای هما هنگی بدانند جامعه به فعالیت تشکیلاتی آنها امید فراوانی دارند . نقد و بررسی و ارائه نقاط ضعف و قوت آنها برای رفع کاستی ها و تقویت و حمایت از مواضع به حق و سنجیده است . متاسفانه تعدادی از افراد در این تشکل که خود را حق مطلق می دانند هر گونه ارزیابی خیر خواهانه را بعنوان مخالفت ریشه ای با خود تلقی کرده و این برداشت های ناصحیح و ناصواب انسان  را به یاد انحصار گرایی و اتهامات نا روا می اندازد .  


آقای چنانی اعلام کرده اید شورای هماهنگی جبهه اصلاحات کرمانشاه وجاهت قانونی ندارد دلیل شما در این خصوص چیست ؟

براساس آیین نامه کمیته امور استانهای شورای هماهنگی ،تشکلهای استانی باید از بین احزاب 18 گانه کشور در استانها هیات موسس تشکیل دهند و نماینده امور استانها درآن کمیته حضور داشته باشند . در کرمانشاه این اتفاق نیفتاده و بدون رعایت ضوابط این شورا شکل گرفته است .

 

اعلام شده  این تشکیلات از قوانین کشوری تبعیت نمی کند لذا قانونش نمی تواند لازم الاجرا باشد؟

هر تشکیلاتی برای ساماندهی به فعالیت خود نیازمند تدوین برنامه و مقرراتی است . ما نباید فکر کنیم هر قانونی که از مجلس گذشت لازم الاجرا است. حتی قرارداد شفاهی بین دو نفر هم برای طرفین باید قابل احترام باشد . تشکیلاتی بنام شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در کشور که مدعی است می تواند برای جامعه راهکار تعیین کند برای پیشبرد اهداف خود ، برنامه و مقرراتی را تدوین کرده است . هر کس می تواند خود را با این مقررات تطبیق دهد باید وارد این تشکیلات شود . لذا پذیرش آن آیین نامه ها شرط اولیه برای اعتقاد عملی به قانون مداری و مردم داری است .

 

چه اشکالی دارد تعدادی بیش از 18 حزب کشوری که هم فکر هستند دور هم جمع شوند و برای رشد و توسعه استان اقدامی صورت دهند ؟

اگر محفل دوستانه است هیچ اشکالی ندارد ولی وقتی زیر یک نام جمع می شوند فردا باید بیانیه صادر کنند ، پیشنهاد دهند ، مطالبات مردم را از مسئولین طلب کنند . لذا حرکت در این زمینه ها بار حقوقی دارد و باید در یک قالب و جهار چوب جمع شود تا اثر گذاری داشته باشد . این شورا می خواهد برنامه ارائه دهد و دیگران را توصیه به نظم و قانون کند مگر می شود خود تابع هیچ نظم و قاعده ای نباشد و تنها از عنوان آن تشکیلات استفاده کند .

 

ریاست بر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بصورت دوره است بفرمایید در زمان ریاست ، شما برچه موضوعاتی تکیه داشتید .؟

بنده در زمان ریاست این شورا به دو نکته پا فشاری داشتم هر چند برخی اشاره به این نکات را بسود خود نمی دانستند 1 – انتخاب اعضاء و ساختار شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بر اساس آیین نامه ها و هماهنگی با شورای مرکز 2 – ارائه مدرک نمایندگی از سوی اعضاء برای شرکت در جلسات .

 

ارائه معرفی نامه به چه منظوری بود ؟

اعضاء شورا باید متشکل از دبیران استانی  18 حزب کشوری باشد .برخی افراد حکم مسئولیت آن حزب کشوری را نداشتند و یا در گذشته استعفا داده اند و یا آن حزب کشوری فعالیت رسمی ندارد و یا جزء احزاب  18 گانه کشوری نیستند ولی در کرمانشاه بعنوان دبیر معرفی می شود و در شورا حضور می یابد .

 

آیا در این خصوص به نتیجه ای رسیدید ؟

متاسفانه برخی بصورت تعمدی جلسات را تشکیل نمی دادند تا در حد اقل زمان فرصت رسیدگی به این موضوعات پیش نیاید و فرصت سوزی شود زیرا این کار منافع برخی را به خطر می انداخت .

 

چرا کاری نکردید تا ریاست دوره ای از حالت انفعال و تشریفاتی خارج شود ؟

عرض کردم اقدام در این خصوص به ضرر افرادی تمام می شد. لذا همراهی در این خصوص صورت نمی گرفت. ولی بسیاری از دبیران احزاب کشوری ساکت نبودند. قرار شد در آخرین جلسه بطور جدی به این موضوعات رسیدگی شود که جلسه را تشکیل ندادند.

 

چرا جلسه تشکیل نشد ؟

تاریخ جلسه تعیین شده بود. اطلاع رسانی صورت گرفت.  قرار شد اعضاء در دفتر آقای صمدی جمع شوند علی رغم بد مسیر بودن مکان حزب جاداک اعضای شورا خود را راس ساعت مقرر به آنجا رساندند . متاسفانه آقای صمدی دبیر حزب جاداک و سخنگوی شورا و میزبان جلسه نیامدند . اعضاء در سرما پشت درب ورودی ماندند . ایشان گوشی را نیز از دسترس خارج کرده بود . بعد از کلی معطلی آنجا را ترک کردیم . این اقدام دبیر حزب جاداک توهین بزرگی به دبیران احزاب بود . فردای آن روز در جواب پرسش ما در این خصوص در کمال تعجب و ناباوری گفت کار داشته است .در حالی که روز قبل خود ایشان از همه دعوت کرده بود.

 

بعد از این موضوع ظاهرا جلسه ای دیگر تشکیل شد .

 بله. برای قانونمند کردن شورا و اجرای مفاد آیین نامه کمیته امور استانها روز جمعه 26 دی ماه از دبیران احزاب سراسری دعوت کردیم تا در جلسه روز شنبه 27 دی ماه ساعت 4 تا 6 در دفتر حزب اراده ملت جمع شوند. روز شنبه ساعت 10 صبح پیامکی از سوی آقای صمدی برای اعضاء ارسال شد. نوشته بود ((سلام بفرموده جلسه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات امروز شنبه ساعت 16 در دفتر جاداک برگزار می گردد )) ایشان رعایت ابتدایی ترین روش دعوت را هم نکرده . این اقدام فقط و فقط برای تعطیل کردن جلسه ما بود که می تواند دو دستگی و اختلاف را میان اعضای شورا ایجاد کند. 

 

چه کسی "فرموده" جلسه همزمان تشکیل شود ؟

برای ما هم تعجب دارد . طبق آیین نامه شورا باید رئیس شورا تقاضای جلسه کند و دبیر شورا یا از طریق خود و یا سخنگو اطلاع رسانی کند . این روش در دوره قبل که آقای فتاحیان رئیس جلسه بود اجرا می شد . در اواخر ریاست بنده آقای صمدی قانونی من در آوردی را بیان کرد که دعوت نامه باید از سوی هیئت رئیسه باشد . این موضوع به تصویب نرسید. ولی دبیر جاداک آن را اجرا کرد . تا نقش رئیس دوره ای بیش از پیش ضعیف باشد و عملا فقط یک نام باشد .در این دعوت پیامکی نوشته "بفرموده" چه کسی باید به دبیر بگوید که جلسه را تشکیل بدهد . بنده بعنوان رئیس تقاضای تشکیل جلسه را از دبیر نداشته ام . در شرایطی که دم از قانون در شورای هماهنگی زده می شود این قانون ابتدایی رعایت نشد .

 

بالا خره این جلسه در کجا تشکیل شد ؟

هر دو جا . تعدادی که یک بار پشت در بسته حزب جاداک مانده بودند و احتمال دادند این بار نیز به آنها توهین شود به آن جلسه نرفتند . ضمنا این آقایان به اخلاقیات مقید هستند و چون از قبل به  جلسه حزب اراده ملت ایران دعوت شده بودند به دفتر این حزب تشریف آوردند .

 

به دفتر حزب جاداک چه کسانی رفتند ؟

در آنجا خود آقای صمدی – آقای شهبازی – آقای رشیدی و آقای اکبری حضور داشته اند که با این تعداد آن جلسه رسمیت نداشته است

 

آقای صمدی اعلام کرده اند که جلسه روز شنبه در حزب جاداک رسمی و مصوباتی داشته  است نظر شما چیست ؟

اینکه می گویم انحصار گری و بی توجهی و بی اعتقادی به خرد جمعی یعنی همین . در جلسه 4 نفر حضور داشته اند از مصوبات قبلی یکی این است که رای تلفنی افراد قابل قبول نیست . در صورتی که ایشان عنوان نموده دو نفر دیگر بعلت گرفتاری نتوانسته اند بیایند و رای آنها تلفنی اخذ شد . اینکه نمی شود مصوبات را هر جا که به ضرر ما بود نادیده بگیریم و هر جا سودی در آن داشتیم به آن استناد کنیم . این روش قرون وسطایی نوعی عوام فریبی مردم است مردم ما هم خوشبختانه هوشیار هستند . یکی از دلایل عدم اعتماد مردم همین انحصار گرائی ها به نام مردم است . بر اساس آیین نامه هم جلسه رسمیت نداشته  و هم مصوبات آن .

 

در مورد مصوبات جلسه چه نظری دارید ؟

خود اعضای شورای هماهنگی به دلایلی که داشته و بعد از صبوری بسیار حزب و فردی را اخراج می کند در طول این چند ماه چه اتفاقی افتاده که حرف خود را پس می گیرند و این چهار نفر مجددا او را به شورا دعوت می کنند ؟ این نشان می دهد دلایل عمق ندارد و بیشتر با روشهای احساسی به موضوعات استان نگریسته می شود . یا آن فرد و حزب روش  و مرام خود را تغییر داده یا شورا روشی متفاوت پیش گرفته و یا اینکه شورا فهمیده در ابتدا اشتباه کرده است که این مصوبات را عنوان می کنند . اعضای شورا باید به این مسائل اولیه توجه کنند که احترام به شخصیت حقوقی شورا و اعضاء از اصل اولیه فعالیت گروهی و جمعی است . جناب صمدی قطعا اذعان دارند بنده از دوسال پیش برای تشکیل شورای هماهنگی و ایجاد اتحاد و انسجام در میان اصلاح طلبان چقدر تلاش کردم . لذا از اینکه احزاب و گروه های سیاسی دیگر وارد شورا شوند استقبال می کنم . با توجه به شاعبه هایی که ایجاد شده و اینکه من با برخی احزاب مخالفم در همین جا اعلام می کنم بنده هیچ مشکلی ندارم ومعتقدم باید از آنها که سابقه طولانی در فعالیتهای سیاسی استان دارند، استفاده شود . اما نوع برخوردهایی که برخی از اعضاء در شورا دارند جای سوال دارد .

 

جلسه همزمان شما در دفتر حزب اراده ملت چه مصوباتی داشت ؟

از 12 عضو 6 عضو حضور داشتند و این جلسه یک هم اندیشی بود. تصمیم قاطع گرفته شد که فعالیت شورا بر اساس آیین نامه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مرکز باشد . از آقای حکیمی پور دعوت شده برای راه اندازی این موضوع به کرمانشاه بیایند . فعلا قصد رسانه ای کردن تصمیمات و فعالیتهای پیش رو را نداریم. انشاالله تمام تلاش را بکار خواهیم برد تا روش مردم سالاری و اعتقاد به خرد جمعی را در بین اصلاح طلبان واقعی جاری و ساری کنیم . 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی