مجتبي شاهمرادي:اكنون نيز آتش فتنه بين گروه هاي سياسي اصلاح طلب استان شعله ور شده است و اينبار براي يك دستمال قيصريه اي را به آتش كشيدند. جمعه 8 اسفند گردهمايي انتخاب شوراي مشورتي آقايان خاتمي و عارف در تالار شهيد بهشتي برگزار شد. باز همان دوستان كه قصد كانديداتوري در انتخابات شوراي هماهنگي اصلاح طلبان استان را داشتند اسب شان را زين كردند اما اين بار نه به عنوان كانديدا بلكه به عنوان سهم خواهي. اين بار همان دوستان از شوراي مشورتي حداقل 5 سهم را بدون راي گيري و پروسه دموكراتيك آن مي خواستند.
شوراي هماهنگي اصلاح طلبان استان، اين نام براي فعالين سياسي استان آشناست، هر چند در زمان اعلام موجوديت بسياري از فعالين سياسي كه وابستگي حزبي داشتند تلاش نمودند بعنوان كانديدا شانس خود را جهت ورود به آن بيازمايند. اما روحيه ي قانونگرايي ابراهيم فتاحي مانعي براي ورود اين فعالين سياسي به انتخابات شد. فتاحي در اين مورد كوتاه نيامد و دليل نپذيرفتن تقاضاي ورود فعالين شناسنامه دار را نه تنگ نظري بلكه در اين توجيه دانست كه شوراي هماهنگي اصلاح طلبان استان يك حزب است و فردي كه عضو حزب ديگر مي باشد نمي تواند كانديداي حضور در آن باشد.
استقبال از حزب تازه تاسيس استاني زياد بود به نحوي كه در روز 22 بهمن 92 بسياري از فعالين سياسي در انتخابات آن شركت نموده و جمعي تاثيرگذار، شوراي مركزي آن را تشكيل دادند. البته اين پايان راه نبود و عدم تحمل حزبي قدرتمند در جامعه سياسي استان كه توازن قدرت را به ريخته بود خود را بصورت ايراد گرفتن از نام حزب نشان داد. گويي اين حزب تازه تاسيس هيچ مشكلي به غير از نامش نداشت، مقوله اي كه نه در اختيار مسئولين حزبي بلكه در اختيار كميسيون ماده 10 احزاب است، بپذيرد يا نپذيرد اين گفته ي ابراهيم فتاحي دبيركل حزب شوراي هماهنگي اصلاح طلبان استان است كه بارها بر اين موضوع تاكيد كرده كه اگر وزارت كشور با نام حزب موافقت نكند ما نيز اصرار نداريم.
پس نمي توان تنگ نظري ها را در نام آن خلاصه كرد. پس از مدتي با پذيرش جبهه ي اصلاح طلبان، حزب شوراي هماهنگي اصلاح طلبان استان نيز به عنوان سومين حزب استاني به اين جبهه مي پيوندد. هر چند تحمل فتاحي در اين جبهه براي تعدادي از سياسيون كرمانشاهي گران آمد و در رفتاري غير دموكراتيك بدون اعلان قبلي و بدون توجه به مصوبه ي شوراي هماهنگي جبهه اصلاح طلبان مبني بر پذيرفتن حزب شوراي هماهنگي اصلاح طلبان در جبهه شوراي هماهنگي و در نبود تعدادي از دبيران احزاب موافق ايشان، بصورت تلفني اقدام به جمع آوري راي نموده و مصوب نمودند كه ايشان در اين جبهه حضور نيابند.
اكنون نيز آتش فتنه بين گروه هاي سياسي اصلاح طلبان استان شعله ور شده است و اينبار براي يك دستمال قيصريه اي را به آتش كشيدند. جمعه 8 اسفند گردهمايي انتخاب شوراي مشورتي آقايان خاتمي و عارف در تالار شهيد بهشتي برگزار گرديد. باز همان دوستان كه قصد كانديداتوري در انتخابات شوراي هماهنگي اصلاح طلبان استان را داشتند اسب شان را زين كردند اما اين بار نه به عنوان كانديدا بلكه به عنوان سهم خواهي. اين بار همان دوستان از شوراي مشورتي حداقل 5 سهم را بدون راي گيري و پروسه دموكراتيك آن مي خواستند.
لازم به يادآوري است كه در روند تشكيل شوراي مشورتي از فعالين سياسي چه به صورت حقيقي و چه به صورت حقوقي دعوت به عمل آمد اما برخي از دبيران احزاب آن را نپذيرفتند و بر نظر خود پاي فشردند و حاضر نشدند كه براي رسيدن به راهي دموكراتيك پاي ميز مذاكره حاضر شوند.
مخلص كلام اينكه اگر اصولگرايان پس از چهار سال اختلافشان آشكار شد كه ما حصل آن تشكيل دولت تدبير و اميد بود اصلاح طلبان كمتر از 2 سال ساز ناكوك خود را به صدا در آورده اند.
مجتبي شاهمرادي دبير كميته سياسي حزب اسلامي كار شاخه كرمانشاه.
نظرات
http://kermanshahfarda.ir/?p=1267