حیات غرب - حزب اعتماد ملی رسما فعالیت سیاسی خود را از سر گرفت. به همین دلیل بود که حجتالاسلام رسول منتجبنیا، قائم مقام حزب اعتماد ملی در نشستی خبری برای اولین بار پس از سال 88، آخرین مواضع حزب اعتماد ملی را درباره فعالیت سیاسی حزب، انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نحوه تعامل اعتماد ملی با سایر احزاب اصلاح طلب را تشریح کرد.
دفتر حزب اعتماد ملی پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پلمپ و اسناد و مدارک این حزب نیز توقیف شد. پس از این اتفاقات، فعالیت اعتماد ملی نیز متوقف شد. اما پس از برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیسجمهوری، حزب اعتماد ملی فعالیت چراغ خاموش را آغاز و چند نشست شورای مرکزی خود را به صورت نامنظم برگزار کرد. البته در این مدت این حزب به عضویت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات درآمد و رسول منتجبنیا به عنوان نماینده این حزب در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات انتخاب شد. در سال 92 و 93 شاخه جوانان و دانشجویان حزب اعتماد ملی فعال شد و این شاخه چندین برنامه مختلف را برگزار کرد. رسول منتجبنیا هم چندی پیش وعده آغاز فعالیت اعتماد ملی را داده بود. قائممقام دبیرکل حزب اعتماد ملی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم هرچه زودتر خود را آماده حضور اثرگذار و گسترده در انتخابات سال آینده کنیم، گفته بود که در آینده همایشهای بسیار بزرگتری برگزار خواهند کرد.
منتجبنیا در نشست خبری خود گفت: در آخرین جلسه شورای مرکزی این حزب تصمیم گرفته شد که اعتماد ملی به صورت فعالتر در تهران و سراسر کشور فعالیتهای خود را دنبال کند. وی افزود: ما خواستار این شده ایم که دفاتر استانی حزب فعالیت خود را بیشتر کنند. وی همچنین گفت: آخرین جلسه شورای مرکزی حزب پنجشنبه گذشته برگزار شد و در این جلسه قرار شد که دفاتر استانها و شهرستانها و شاخههای جوانان و بانوان حزب فعالتر شوند. همچنین تصمیم گرفته شد کمیته انتخابات حزب در مرکز استانها نیز زیر نظر دفتر سیاسی تشکیل شود و یک پایگاه اطلاعرسانی نیز به عنوان تریبون منحصر به فرد حزب راهاندازی میشود. منتجبنیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که در این جلسه درباره نحوه ارتباط حزب اعتماد ملی با شورای راهبردی اصلاحات نیز تبادل نظر انجام گرفت یادآور شد: در شورای راهبردی صحبتهایی برای دور زدن احزاب مطرح شده که ما با این مواضع مخالفیم، زیرا قرار بود احزاب محور فعالیت باشند.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در همین جلسه شورای مرکزی تصویب شد که حزب اعتماد ملی هویت مستقلی دارد و این حزب تلاش میکند تا با اصلاحطلبان به وحدت برسد به این شرط که هویت حزبی اعتماد ملی حفظ شود. اعتماد ملی با وحدت و انسجام با اصلاحطلبان همکاری میکند اما اگر احساس شود شورای راهبردی اصلاح طلبان قصد دور زدن احزاب را داشته باشند به صورت مستقل وارد انتخابات میشود. منتجبنیا در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به نحوه تشکیل و فعالیت حزب اعتماد ملی اظهار کرد: بعد از سال 88 مدارک این حزب توقیف شد و هیچ کس هم مسئولیت این اقدامات را به عهده نگرفت ما برای فعال کردن حزب به این اسناد نیازمندیم البته ما فعالیتهای خود را ادامه دادهایم و حزب در این مدت منحل نشد. به گونهای در انتخابات سال 92 حزب اعتماد ملی بدون آرم و تابلو حضور داشت و نقش موثری در پیروزی روحانی در انتخابات داشت. اکنون پروانه روزنامه اعتماد ملی نیز توقیف شده و ما بابت آن شکایتی کردهایم، ولی تاکنون جوابی نگرفتهایم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: دفتر حزب که در سال 88 پلمپ شد دفتر اجارهای بود. این دفتر رفع پلمپ شد و ساختمان آن تحویل مالک شده است. در این مدت جلسات حزب در منازل افراد برگزار میشد اما ما در صدد هستیم برای دفتر مرکزی محلی را اجاره کنیم هر چند نبود اسناد و مدارک کارهای ما را دشوار کرده است. این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین خبر داد که با دعوت وزارت کشور آخر همین هفته مجمع عمومی خانه احزاب برگزار خواهد شد. به گزارش ایسنا، در ابتدای این نشست خبری منتجب نیا با اشاره به ضرورت فعالیت حزبی در کشور گفت:وزارت کشور برای فعالیت حزبی فضای مناسبی را فراهم کرده و فعالیت های خوبی هم در این زمینه انجام شده اما انتظار ما این است که وزارت کشور به مسائل سیاست داخلی کشور توجه بیشتری کند.