مصاحبه با ابراهیم فتاحی نماینده هیأت مؤسس مجمع هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه

حیات غرب به نقل از سها - سرانجام بیش از سیزده ماه، مجوز فعالیت مچمع هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه (شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان )صادر شد و  انتظار اعضاء این تشکل اصلاح طلب استانی برای فعالیت رسمی به  پایان رسید. در این خصوص مصاحبه ای با آقای ابراهیم فتاحی نماینده هیأت مؤسس این تشکل سیاسی انجام شد تا با مقررات و چگونگی اخذ مجوز بیشتر آشنا شویم.

جناب فتاحی ضمن تبریک به شما و هیئت موسس  لطفا در خصوص روندی که از ابتدا تا کنون برای اخذ مجوز طی شده است را توضیح بفرمایید؟

پس از اعلام موجودیت . در مرداد ماه سال 93 تقاضای صدور پروانه همراه با مدارک لازم به نام شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه به دبیر خانه کمیسیون ماده 10 احزاب در وزارت کشورارسال گردید . کارشناس مربوطه پس از دریافت مدارک اعلام نمود که باید 5 نام با اولویت بندی اعلام شود تا کمیسیون بتواند یکی از آن ها را تصویب نماید . بعد ازارسال 5 نام با اولویت شورای هماهنگی به دبیر خانه ،اسامی هیأت مؤسس برای استعلام به نهادهای سه گانه از طرف وزارت کشور ارسال گردید ، مراجل بررسی پرونده آغاز شد . از همان ابتدا کارشناس مربوطه گفتند : کمیسیون تصویب نموده که کلمه شورا در نام هیچ تشکلی مصوب نمی شود . استدلال قانونیی برای این تصمیم ارائه نشد .در طول این مدت سیزده ماه به نمایندگی از طرف هیأت مؤسس دو جلسه با کارشناسان دبیر خانه ،. یک جلسه با جناب آقای امیری قائم مقام وزیر کشور ، یک جلسه با جناب آقای مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور برای پیشرفت کار صدور پروانه داشتم تا در نهایت در جلسه اخیر کمیسیون مجوز فعالیت صادر گردید .

آیا تلاش نمودید که اولویت اول با پیش وند شورا تصویب گردد ؟

بله به نظر من مصوبه کمیسیون مبنی بر تصویب ننمودن کلمه شورا برای تشکل های سیاسی وجاهت قانونی ندارد این ها حتی بر خلاف ماده 1 قانون فعالیت احزاب که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و کمیسیون باید بر مبنای آن عمل نماید ودر این ماده تصویب پیشوند های سازمان ، جمعیت ، حزب و ... مجاز می باشد به نام سازمان هم مجوز نمی دهند . متقاضیان با اعضاء کمیسیون هم نمی توانند جلسه داشته باشند، کارشناس ها هم اظهار می دارند گه ما مجری مصوبات کمیسیون هستیم و کار دیگری از ذستمان بر نمی آید.وزارت کشور هم یک رأی دارد و اکثریت آراء با نمایند گان مجلس و قوه قضائیه و دادستانی است . بنابر این قدرت دست آن هاست و به استدلال منطقی متقاضیان توجه نمی شود . غیر از ما متقاضیان دیگری هم معترض بودند اما کاری نتوانستند از پیش ببرند . کارشناسان دبیر خانه می گفتند با پیش وند شورا به هیچ تشکلی مجوز داده نشده است .

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات چه ؟

این تشکیلات یک ائتلاف از احزاب اصلاح طلب است و از کمیسیون ماده 10 احزاب مجوزی در یافت نکرده است . از طرف افراد اصول گرا هم تقاضای صدور پروانه برای شورای هماهنگی نیرو های انقلاب شده بود که مجوز برای آن هم صادر نشد .

حالا چه برنامه ای برای تشکیلات دارید؟

در این هفته جلسه هیأت مؤسس برای برنامه ریزی به منظور برگزاری اولین کنگره تشکیل خواهیم داد و در یکی دو ماه آینده پس از تهیه مقدمات ،کنگره برای انتخاب ارکان تشکل برگزار می گردد .

گویا ارکان موقت قبلاً تعیین شده اند ؟

بله پس از تشکیل ارکان موقت در شهرستان ها که مناطق مجمع هستند و به صورت انتخاباتی از بین نیرو های اصلاح طلب هر شهرستان برگزیده شدند هیأت مؤسس استانی که شورای مرکزی موقت می باشند و تا تشکیل اولین کنگره هدایت مجمع هماهنگی اصلاح طلبان استان را برعهده دارند انتخاب شدند .ارکان موقت مجمع به صورت انتخابی و از پایین شکل گرفت و این اولین تجربه شکل گیری یک تشکل از پایین به بالاست .

تعداد شورای موقت شهرستان ها و هیأت مؤسس هر یک چند نفر هستند و آیا در همه شهرستان ها شکل گرفته است ؟

تعداد شورای موقت هر منطقه از 7 الی 15 نفرمی باشند جزدو شهرستان در همه ی شهرستان ها شکل گرفته و تعداد هیآت مؤسس 15 نفر است که با تشکیل کنگره مسئولیت آن ها به پایان می رسد و هدایت تشکیلات را به شورای منتخب کنگره می سپارند.

در پایان اگر مطلب دیگری هست بفرمائید ؟

 در پایان از همه شخصیت های سیاسیی که پیام تبریک فر ستاده اند بار دیگر تقدیر و سپاسگزاری می نمایم و امیدوارم بتوانیم در کنار سایر تشکل های سیاسی با وحدت و همگرایی در توسعه سیاسی استان گام های سازنده ای بر داریم .

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی