حیات غرب - دکتر محمد حیدری، مدیرکل سابق پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کاندیدایی که الان نتواند در کنار سایر نامزدهای انتخاباتی قرار بگیرد پیش بینی میکنیم که در کسوت نمایندگی نیز هرگز نتواند در کنار سایر همکاران خودش انعطافپذیری و تعامل کافی برای انجام امور مردم را داشته باشد.
حیدری به ضرورت تغییر نگرش در مجلس دهم اشاره کرد و بیان داشت: ما نمیخواهیم وضعیت فعلی را در مجلس دهم تکرار کنیم، مجلس نهم برای ما درس عبرت است، درسی که هم مردم و هم نخبگان سیاسی باید آن را به عنوان نقطه عطفی در تاریخ کرمانشاه مدنظر داشته باشند و این را در واقع برای انتخابات مجلس دهم اصلاح کنند.
این فعال سیاسی تاکید کرد: اگر مجلس دهم ما شبیه مجلس نهم باشد، هیچ چیزی در کرمانشاه تغییر پیدا نمیکند و نمیخواهیم شبیهسازی کنیم زیرا جابجایی نفر و مهره هیچ دردی را از کرمانشاه دوا نمیکند، بلکه باید اندیشههای نو را وارد عرصه انتخابات کنیم.
وی با اشاره به اهمیت احزاب در کشور و ضرورت تحزب، گفت: ما سه موئلفه داریم؛ انتخابات؛ تحزب و دموکراسی و اینها لازم و ملزوم یکدیگرند، نمیشود دموکراسی داشته باشیم بدون انتخابات و همچنین نمیشود انتخابات را داشته باشیم و آن هم بدون تحزب.
حیدری در ادامه به “احزاب دولت ساخته” اشاره کرد و گفت: احزاب دولت ساخته معمولا عمر کوتاهی دارند، همه دولتهای برآمده از رای مردم حزب ساختهاند، ولی دولت آقای احمدینژاد رسما اعلام کرد که نه حزبی هستم و نه احزاب را قبول دارم.
مدیرکل سابق پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ما در استان کرمانشاه حزبی به معنای واقعی نداریم که کاندیدایی از درون خویش به جامعه معرفی کند.