سخنگوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي موضع وزارتخانه را اعلام كرد و در اين خصوص شورايعالي امنيت ملي هيچ مصوبهاي در جهت ممنوعالتصوير بودن آقاي خاتمي ندارد. اقدامي كه در اين خصوص شده، اقدام دستگاه قضايي با توجه به تشخيص اين قوه بوده است و از نظر ما به عنوان وزارت ارشاد وهيات نظارت بر مطبوعات، چنين ممنوعيتي وجود ندارد.
سياست ابلاغي رييسجمهوري به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كمك به آزادي فكر و انديشه در كشور است. هدف ما اين است كه هركسي داراي فكر و انديشهاي بود، بتواند فكر خود را در چارچوب قانون در زمينههاي مختلف از جمله تاليف كتاب، هنر و رسانه منتشر كند؛ چون يك كشور در محيط بسته فرهنگي نميتواند رشد كند.
در حوزه رسانه كه بار سياسي بالايي دارد تلاش كردهايم با موافق و مخالف در صدور مجوز و پرداخت يارانهها و ديگر موارد يكسان برخورد كنيم. پرداخت يارانه مطبوعات طبق ضوابطي كه خود اصحاب رسانه تدوين كردهاند، در حال انجام است. كوتاه شدن فرآيندها و افزايش سرعت صدور مجوز نشريات و همچنين ديگر مجوزات فرهنگي و شفافسازي در انتشار يارانه پرداختي به هركدام از مطبوعات از ديگر اقدامات مهم وزارت ارشاد در دولت يازدهم است.
در هشت ساله دولتهاي نهم و دهم، ٨٩٠ هزار نفر نيرو به جمع كاركنان دولت اضافه شد كه ٤٩٠ هزار مورد از اين استخدامها غيرقانوني بوده است. در زمينه واگذاري كارها به بخش خصوصي نيز حداكثر ١٣ درصد از موارد به بخش خصوصي واگذار شد و مابقي آنها به نهادهاي شبه و نيمهدولتي واگذار شده و بار آن هنوز روي دوش دولت است.
اولويت اول دولت درحال حاضر پرداخت حقوق كاركنان دولت و نيروهاي مسلح و اولويت دوم نيز پرداخت يارانه نقدي به مردم و بعد از آن اختصاص اعتبار براي كارهاي عمراني است. اميدواريم با گشايش در آينده كه اثرات آن از اوايل سال آينده ظاهر ميشود تخصيص بيشتري در اعتبارات داشته باشيم.
هماكنون با آسيبهاي اجتماعي زيادي مواجه هستيم و از وظايف شوراهاي فرهنگ عمومي اين است كه براي ترويج سبك زندگي ايراني و اسلامي در جهت مقابله با سقوط اخلاقي در جامعه كار كنند و هماكنون مساله تحكيم خانواده در دستور كار شوراي فرهنگ عمومي كشور قرار دارد.