روحانی تنها نیست

حیات غرب - 

علی پورداراب: هجمه های کم سابقه جریان مخالف دولت، مدتی است که به بالاترین حد خود در چند سال اخیر رسیده است. این جریان در روزهای و هفته های اخیر با تمرکز ویژه بر روی موضوع فیش های حقوقی تلاش می کنند در فاصله یک سال تا دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیش از پیش در جهت ایجاد انفعال در بین حامیان و همراهان دولت تدبیر و امید و ایجاد یاس در بین مردم حرکت کنند.

این در حالی است که استان کرمانشاه تا پایان تیرماه، میزبان کاروان تدبیر و امید خواهند بود. آوای کرمانشاه در گفت و گو با تعدادی از فعالان سیاسی حامی دولت به بحث درباره اقدامات ناامید کننده جریان مخالف دولت و راهکارهای مقابله با آن، بررسی عملکرد دولت در سه سال اخیر و موضوع سفر قریب الوقوع رییس جمهور و هیات دولت به کرمانشاه پرداخته است.

عملکرد قابل دفاع دولت

دبیرکل مجمع هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه در خصوص هجمه هایی که با محوریت فیش های حقوقی، پس از حل موضوع برجام به دولت وارد شده است به خبرنگار آوای کرمانشاه گفت: جریان مخالف دولت نگران این است که چرا موضوع برجام به دست خودشان و در زمان حاکمیت شان تحقق نیافت، وگرنه برای آن ها مهم نیست که مدیران حقوق بالا بگیرند یا نه.

ابراهیم فتاحی افزود: این حقوق های بالا در زمان دولت قبل هم بود، چرا آن زمان سکوت اختیار کرده بودند؟ چرا در مقابل اختلاس های افشا شده سکوت کردند؟ چرا فیش حقوق های نجومی مدیران هم طیف خود را افشا نمی کنند؟ مرگ خوب است اما برای همسایه؟

وی با اشاره به اینکه هدف مخالفان، تخریب چهره ی دولت در بین افکار عمومی است، افزود: این جریان در اواخر دولت اصلاحات هم، چنین جو سازی هایی را به امید روی گردان نمودن مردم از ایشان انجام داد و به هدفش نرسید، قطعا در این دوره هم موفق نخواهد شد و مردم از اهداف پشت پرده این جوسازی ها آگاه هستند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: مخالفان در عرصه خارجی نیز قصد بی اعتبار نمودن دولت در اذهان طرف های امضاء کننده برجام دارند تا آنها نسبت به تعهدات خویش عمل ننمایند، سپس به اذهان عمومی در داخل القاء نمایند که ادعای ما در عدم پایبندی طرف مقابل به تعهداتش درست بود.

فتاحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید مستحق این همه انتقادات نیست، گفت: انتقادات سازنده و بدور از منافع جناحی به منظور کمک به رفع کاستی ها و اصلاح نابسامانی ها بسیار مفید و لازم است.

وی افزود: اگر محدودیت ها، تنگناها، کارشکنی ها، عدم اختیارات کافی دولت برای تحقق وعده هایش، اعمال فراقانونی، ایجاد بحران ها در عرصه داخلی و خارجی توسط دست های پیدا و پنهان مخالفین را در نظر داشته باشیم، می توانیم عملکرد دولت را قابل دفاع ارزیابی کنیم.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه با اشاره به موضوع مطرح شده ی یک دوره ای بودن دولت تدبیر و امید توسط مخالفان، گفت: متأسفانه بعضی از همسفره های دولت و حامیانش با مخالفین دولت هم نوا شده اند که این شیوه ی بسیار بدی است، تجربه انتخابات تمام ادوار ریاست جمهوری در کشور خلاف این را نشان می دهد و دور آینده انتخابات ریاست جمهوری نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سوال که آیا در دوره بعد انتخابات ریاست جمهوری گزینه ای توانایی رقابت با روحانی را دارد، اظهار داشت: اصولگرایان از گزینه های متعددی برای مقابله با دکتر روحانی نام می برند؛ طرح نام این افراد برای این است که ترس حاکم گشته بر روحیه طرفداران این جریان برطرف شود.

دبیرکل مجمع هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه افزود: هر زمانی که انتخاباتی به نسبت آزاد در کشور بر گزار شده اقبال مردم به جریان اصلاح طلب بوده است. کسب آرای گذشته نشان می دهد که جریان اصولگرا حداکثر سی در صد آراء را به خود اختصاص داده اند؛ بنابراین گزینه های مطرح شده، قدرت مقابله با دکتر روحانی را ندارند.

فتاحی در ادامه به موضوع سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: دعوت از اقشار مختلف مردم برای استقبال از ریاست محترم جمهور که میهمان ما می باشد حداقل کاری است که به رسم مهمان نوازی باید انجام دهیم.

وی ضمن خیر مقدم به رییس جمهور و هیئت همراه ایشان، گفت: کمک به هیئت اعزامی از طرف دفتر بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری برای دریافت مطالبات واقعی مردم که دو هفته پیش به استان آمده بودند جزو برنامه هایی بوده است که داشته ام.

فتاحی در پایان در خصوص مطالبات خود از رییس جمهور تصریح کرد: در راستای رونق اقتصادی، تبدیل استان کرمانشاه یا حداقل قصر شیرین به منطقه آزاد، در راستای توسعه کشاورزی موافقت با انتقال بخشی از آب سد سیروان به منظور آبیاری دشت های روانسر، کوزران و ماهیدشت، اختصاص بودجه مناسب برای تکمیل شدن راه آهن غرب، دستور تشکیل شرکت های تعاونی با مشارکت صاحبان مراتع واقع در دشت قصرشیرین و سومار، اختصاص یک روز در آمد نفت برای اجرای این طرح  ها مانند آنچه که در اوایل انقلاب دولت مرحوم مهندس بازرگان انجام داد اما مسئولین دولتی در استان ها پس از  استعفای دولت از آن در مسیر ایجاد زیربناهای تولیدی و صنعتی و کشاورزی به صورت مناسب استفاده ننمودند، واگذاری زمین های پایین دست سد سیروان در قالب تعاونی ها به افراد محلی برای طرح های کشاورزی به منظور ایجاد اشتغال، از عمده مطالبات ما از رییس جمهور محترم و هیئت همراه می باشد.

برگشت دلواپسان به قوه مجریه یعنی جنگ و فلاکت و بدبختی

دکتر شهاب تجری نیز در گفتگو با آوای کرمانشاه در خصوص انتقادات زیادی که مخالفان دولت، در دوران پسا برجام علیه دولت بیان می کنند، گفت: وضعیتی که بی تدبیری و ندانم کاری دولت قبل، چه در سیاست خارجی و چه در عرصه داخلی، برای کشور ایجاد کرده بود، جز ویرانی و فروپاشی چیزی عاید ما نمی کرد. نجات کشور تنها با توافق در عرصه ی بین المللی ممکن بود، اما این فقط گام اول بازگرداندن مملکت به مسیر عقلانیت می باشد و بدون شک راه طولانی برای برگشتن به شرایط مناسب قبل از دولت پاکدستان در پیش داریم.

وی افزود: دولت تدبیر و امید مسیر درستی در پیش گرفته است و اگر بتواند همین مسیر را ادامه دهد جایی برای دلواپسان و منفعت طلبان در جامعه باقی نمی ماند و همین نکته است که آنها را به شدت نگران و عصبانی کرده؛ متاسفانه آنها منفعت خود را به نفع و خیر عمومی ترجیح داده و حاضرند به خاطر دستمالی، قیصریه ای را به آتش بکشند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: مخالفان برای رسیدن به منافع خود به هر شکلی می خواهند دولت را از مسیر درست اش منحرف کنند، حتی اگر مردم ضرر کنند. دلیل هجمه های نامعقول و دور از انصافشان نیز همین است.

تجری در ادامه برخی از انتقادات به دولت تدبیر و امید را ناعادلانه خواند و گفت: تردیدی نیست که انتقاداتی به دولت وارد است؛ اما در نهایت، کفه ی ترازو به نفع اقدامات مثبت، مطلوب و نافع دولت سنگینی می کند.

وی ضمن برشمردن اقدامات مثبت دولت تدبیر و امید در حوزه های اقتصادی، سیاسی، بهداشت و درمان و همچنین آرامش روانی موجود در جامعه، گفت: تلاش و هنر دولت در سیاست خارجی باعث شد که سایه ی شوم جنگ از کشور دور شود؛ همین یک اقدام برای مثبت انگاشتن عملکرد دولت کافیست. شما تصور کنید ما الان وضعیتی همچون افغانستان یا عراق می داشتیم، چه حسی پیدا می کنید. قطعا مردم ما این را به خوبی درک می کنند. بعد از بیست و هفت سال هنوز نتوانسته ایم بخش عظیمی از آثار جنگ تحمیلی را پاک کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص موضوع ۴ ساله شدن دولت تدبیر و امید گفت: این مباحث بیشتر جنبه ی تبلیغی دارد و در جهت فشار به دولت روحانی است و مبنای علمی ندارد. مردم ما همیشه ثابت کرده اند که آگاه و هشیار هستند و به خوبی می دانند معنای برگشت دلواپسان به قوه مجریه یعنی جنگ و فلاکت و بدبختی.

تجری درباره اسامی مطروحه برای مقابله با دکتر روحانی در انتخابات بعدی اظهار داشت: از ذکر اسامی متعدد می توان دو نتیجه ی منطقی گرفت. یکی این که در میان اصولگرایان مخالف دولت، وحدت وجود ندارد و آنها به شدت با هم اختلاف دارند. دوم این که می دانند کاندیداهایشان قدرت رقابت با دکتر روحانی را ندارند؛ لذا دچار سردرگمی و پریشانی هستند.

وی در پاسخ به این سوال که برای موضوع استقبال از رییس جمهور برنامه ای دارد یا خیر، گفت: بدون تردید بنده هم به عنوان یک کرمانشاهی قدر شناس، در کنار مردم شریف استان و دوستان اصلاح طلب و اصول گرایان منصف و مشفق به استقبال ناجی کشور خواهم رفت.

تجری در پایان در خصوص مهمترین مطالبه خود از رییس جمهور اظهار داشت: همه در استان کرمانشاه  باگوشت و پوست و خون خود فقر و بیکاری را لمس می کنیم. انتظار این است که دولت، چاره  ای عاجل برای این معضل بیاندیشد. یادمان نرود که هنوز زخم های جنگ تحمیلی هشت ساله ما را رنج می دهد. شایسته است که نظام قدر پایمردی و پایداری این خطه را بیشتر بداند.

با کمترین هزینه بهترین استقبال را از روحانی می کنیم

یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره مبحث برجام به خبرنگار آوای کرمانشاه گفت: برجام حاصل یک کار تیمی و تخصصی در حوزه های مختلف سیاست خارجی و مبحث فنی هسته ای است که دستاوردی مهم و تاریخی است.

فرهاد نصیریان افزود: مخالفان دولت و محافظه کاران تندرو، در طول ۸ سال نه تنها نتوانستند قدمی در مذاکرات رو به جلو بروند؛ بلکه با اظهارات جنجالی رییس دولت قبل که ناشی از عدم درک و شناخت صحیح وی از مناسبات دنیای امروز بود، قعطنامه های جدیدی علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل صادر شد که مملکت را به لبه یک پرتگاه رسانده بود.

وی ادامه داد: یک اجماع جهانی علیه ایران شکل گرفته بود، دولت روحانی با شناخت درست و درک صحیح از مناسبات بین المللی و طی مذاکرات یک و نیم ساله و مستمر، ایران را از خطر جنگ نه تنها دور کرد؛ بلکه تحریم ها را نیز برداشت. مذاکره مستقیم با آمریکا یکی از عوامل موفقیت این دولت است.

نصیریان با اشاره به انتقادات مطروحه توسط مخالفان دولت، اظهار داشت: مخالفان اکنون ساز مخالف کوک کرده و با راه انداختن موج شایعات و انحراف افکار عمومی، سعی در تخریب این دستاوردها دارند و کوشش می کنند که دولت را ناکارآمد و ناتوان جلوه دهند. مشکلات کنونی دولت روحانی ناشی از بی تدبیری و کج اندیشی دولت سابق است. این رسالت رسانه های دلسوز و سالم است که اطلاع رسانی صحیح و درستی انجام دهند تا مردم گول غوغا سالاران فریبکار را نخورند.

وی درپاسخ به این سوال که آیا دولت تدبیر و امید مستحق این همه انتقادات از جانب مخالفان هست یا خیر، اظهار داشت: نه تنها دولت روحانی بلکه تمام ارکان حکومت و دولت ها قابل انتقاد و نقد هستند؛ اما انتقاد با تخریب و دروغ گویی و آنگرادیسمان کردن مشکلات فرق می کند. جناح تمامیت خواه با سیاه نمایی سعی در ناامید کردن مردم دارد. این دولت، کشوری را با ۵۰ درصد تورم و رکود کامل تحویل گرفت، ضمن اینکه دولت احمدی نژاد فاسدترین و ناکارآمدترین دولت از مشروطه تا کنون بوده است! این را شواهد امر نشان می دهد. آمار بالای اختلاس توسط همفکران و همکاران وی موید این نکته است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: بیکاری، رکود، تعطیلی واحدهای صنعتی، نافرمانی اداری، بدهی های دولت به بانک ها، تمام میراث دولت گذشته در طول ۸ سال است. مخالفان دولت اگر منتقد بودند در آن ۸ سال نیز باید انتقاد و مخالفت می کردند!

نصیریان در ادامه با اشاره به مبحث فیش های حقوقی افشا شده گفت: فیش های حقوقی منحرف کردن افکار عمومی از حجم تخلفات و اختلاس های دولت احمدی نژاد است. در حالی که بیشتر این پرداختی ها در دوره دولت قبل بوده است؛ خوشبختانه وزیران این دولت با انتشار فیش های حقوقی خویش تا حدودی این نقشه را برآب کردند؛ اما کافی نیست و باید دولت، اطلاع رسانی صحیح در جهت تنویر افکار عمومی داشته باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود درباره اقدامات دولت تدبیر و امید اظهار داشت: اقدامات دولت دکتر روحانی مفید و مطلوب بوده و ما باید در انتقادات خود، از حق نگذریم، دست دولت خالی است. تندروها چه در داخل و چه در خارج از کشور، همگی یک هدف مشترک را دنبال می کنند و آن ضربه زدن به ایران و منزوی کردن آن در جامعه جهانی است.

نصیریان در ادامه با اشاره به نوع نگرش مردم افزود: دولت باید با مردم، صادقانه مشکلات خود را درمیان بگذارد. این مردم با هوش و شعور هستند؛ موانع و مشکلات را درک می کنند و می توانند با حضور و شعور خود به تدبیر و خرد ورزی در این مملکت، بار دیگر رای بدهند.

وی در پاسخ به این سوال که موضوع ۴ ساله شدن دولت تدبیر و امید که از جانب مخالفان مطرح می شود را چقدر جدی می دانید، اظهار داشت: این بیشتر یک شانتاژ روانی و تست افکار عمومی است، در تمام دنیا مرسوم است و ناشی از ضعف جناح محافظه کار است. اینان علاقه ای به ادامه روند عقلانیت در کشور ندارند! منافع ایشان در بحران و ناامنی روانی، اقتصادی و حتی سیاسی است. در ثانی مواردی است که یک شبه به ثروت های افسانه ای دست پیدا می کنند! نمونه آن را در سال های زمامداری این عزیزان دیده ایم؛ بویژه سالهای ۹۰ تا ۹۲ که چه بلایی بر سر اقتصاد این مملکت آوردند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره اسامی که جناح اصولگرا برای مقابله با روحانی مطرح می کنند، تصریح کرد: جناح محافظه کار که موسوم به اصول گرا است؛ رجل سیاسی در حد ریاست جمهوری ندارند. غالب جناح ایشان پایگاه رای نهایت ۶ میلیونی بیش ندارد.

وی افزود: روحانی بیش از حد نجابت به خرج می دهد، وی باید اقدامات خویش و خرابی های گذشته را به مردم گوشزد کند. رقیبان وی ممکن است با تمسک به شعارهای پوپولیستی مشکل ایجاد کنند، البته این را هم بدانیم که بعید است نظام جمهوری اسلامی زیر بار هزینه نامزدی احمدی نژاد برود و اگر وی بیاید اصولا تشکیل دولت برایش سخت خواهد بود؛ چون بیشتر هم فکران وی در حبس هستند!

 نصیریان در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع سفر ریاست جمهوری به کرمانشاه و همچنین مبحث استقبال از وی اشاره کرد و اظهار داشت: برخی از دوستان درصدد تشکیل ستادهای مردمی هستند که با کمترین هزینه، بهترین استقبال را از رییس جمهور بنمایند. مردم کرمانشاه، مردمی فهیم و محروم هستند که عوارض ۸ سال جنگ تحمیلی هنوز در معیشت و زندگی آنها مشهود است؛ اما این مردم مهمان نواز باشور و اشتیاق به پیشواز رییس جمهور خویش خواهند رفت.

وی در پایان در خصوص مطالبات مردم از رییس جمهور به کمیته های تخصصی اشاره کرد و گفت: امیدوارم این کمیته ها تشکیل شوند تا بتوان مطالبات مردم را به صورت تخصصی دسته بندی کرد تا استان ما که ۸ سال آماج حمله های وحشیانه دشمن بود به توسعه ای پایدار برسد و جبران مافاتی برای این مردم دردمند بشود.

خواسته تداوم و ثبات مدیریت

دبیر حزب اسلامی کار نیز در گفتگو با آوای کرمانشاه گفت: جریان منتقد دولت تا توانست برای به ثمر نرسیدن برجام تلاش کرد که خوشبختانه نتوانستند کاری از پیش ببرند.

مهدی فتاحیان افزود: به ثمر رسیدن برجام موجب شد افکار عمومی به نفع دولت تدبیر و امید گرایش بیشتری نشان دهد که این مطلب، خوشایند جریان رقیب سیاسی ایشان نبود؛ به همین سبب هنوز زمان خیلی کوتاهی از تصویب برجام گذشته؛ آنها شروع به تخریب دولت و دستاوردهای آن می کنند و قصد دارند نتیجه برجام را کم اثر جلوه دهند.

وی ادامه داد: متاسفانه بد اخلاقی و عدم پایبندی به اصول جوانمردی در افراطیون دیده می شود و هر جا منافع شان به خطر می افتد با شعار وا اسلاما شروع به تخریب دولت می کنند، البته این رفتار تازه ای نیست؛ نمونه ی آن را در دولت اصلاحات هم دیده بودیم.

فتاحیان در بخش دیگری از صحبت های خود دولت تدبیر و امید را سزاوار این همه انتقاد از جانب جریان مخالف ندانست و گفت: متاسفانه باید بگویم در کشورمان نخبه کشی مرسوم است و روحانی هم از این قاعده مستثنی نیست و می بینیم که مخالفان چگونه بی رحمانه به وی می تازند.

وی عملکرد دولت را در سطح ملی و فرا ملی قابل دفاع دانست و تصریح کرد: هر چند ما در استان نتوانستیم طعم خروج از معضلات و مشکلات را بچشیم؛ اما دولت روحانی در خارج نمودن کشور از رکود اقتصادی، ارتباط موثر با دنیا، کاهش تورم، موضوع برجام و … دستاوردهای موثری داشته است. اگر به دولت فرصت داده شود، می تواند شرایط معیشتی و رفاه عمومی جامعه را نیز در آینده  بهبود ببخشد.

فتاحیان در بخش دیگری از صحبت های خود، مطرح کردن موضوع ۴ ساله شدن دولت تدبیر و امید را از سوی منتقدین دولت دانست و افزود: اینکه دولتی یک دوره ای باشد یا دو دوره ای به انتخاب مردم و پذیرفتن برنامه های نامزدهای ریاست جمهوری بستگی دارد؛ اما تجربه ثابت کرده که مردم معمولا دو دوره به رئیس جمهور اجازه می دهند که برنامه های خود را عملی کنند. البته این راه هم باید بگویم که روحانی پس از چهارسال آواربرداری باید شروع به احداث بنا کند و اگر ایشان این فرصت را بدست نیاورد عملا زحمات چهارساله ی ایشان و تیم همراه او به ثمر نمی نشیند.

وی افزود: در کل، دامن زدن به این موضع که دولت تدبیر و امید اولین دولت چهارساله کشور است فقط برای تخریب دولت است و وظیفه همراهان دولت این است که در این مقطع زمانی با روشنگری افکار عمومی را به سمت حمایت از دولت سوق دهند؛ زیرا پرداختن به چنین مسائلی آب به آسیاب رقیب ریختن است.

دبیر حزب اسلامی کار در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: برای انتخابات سال آینده فردی را در حد و اندازه ی رقیب برای روحانی نمی دانم و معتقدم که اعلام اسامی متعدد از سوی اصولگرایان یک نوع رجز خوانی برای انحراف افکار عمومی است.

وی ادامه داد: جریان اصولگرا نمی تواند در این مدت به اجماع کلی بر روی یک گزینه دست یابد، یقینا این جریان با چند گزینه وارد کارزار انتخابات خواهد شد؛ در مقابل جریان اصلاح طلب و بخشی از اصولگرایان معقول و اعتدال گرایان با یک گزینه یعنی آقای روحانی به عرصه خواهند آمد همین موضوع موجب شکست، اقتدار گرایان خواهد شد.

فتاحیان سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه را منشاء خیر و برکت دانست و افزود: حزب اسلامی کار در کنار سایر احزاب اصلاح طلب در قالب شورای هماهنگی جبهه اصلاحات حضور موثری در مراسم استقبال از ایشان خواهد داشت؛ ضمنا سازمان دانشجویی و سازمان جوانان حزب هم هماهنگ با جریان های سیاسی جوان استان در حال تدارک برنامه هایی برای حضور ایشان هستند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه استان کرمانشاه بالقوه، دارای پتانسیل های زیادی در حوزه گردشگری، نیروی کار، همجواری با عراق و اقلیم کردستان، طبیعت زیبا و چهار فصل منابع زیر زمینی و … می باشد؛ اظهار داشت: با توجه به تمامی این داشته ها چرا تا کنون نتوانسته ایم به حداقل ها برسیم جای سئوال است. به اعتقاد بنده یکی از مهمترین خواسته هایمان از رییس جمهور محترم می تواند سامان دهی به مدیریت استان باشد.

وی افزود: مدیریت های کوتاه مدت در استان از معضلاتی است که کمتر به چشم می آید؛ معمولا مدیران ارشد استان زود تغییر می کنند و برنامه های آنها نیمه کاره رها می شوند، پس یکی از خواسته هایمان می تواند تداوم مدیریت، حداقل برای چهارسال باشد.

فتاحیان در پایان گفت: از رییس جمهور محترم خواستاریم که در کرمانشاه از مدیران توانمند و صاحب برنامه برای برون رفت از رکود استفاده شود؛ استاندار کرمانشاه فردی با تجربه و کارآزموده و هوشیار است، خوب است آقای روحانی تیم مدیریت استان را در مقابل اربابان قدرتی که خواهان تغییر آنها هستند حمایت کرده تا انشااله استاندار و تیم ایشان بتوانند برنامه هایشان را پیاده کنند.

تشکیل ستاد استقبال ار رییس جمهور توسط جوانان

اشکان مسیبیان در گفتگو با خبرنگار آوای کرمانشاه در خصوص هجمه های مخالفان علیه دولت تدبیر و امید گفت: جناح مخالف دولت به زعم اکثر کارشناسان به طور کلی کارنامه موفقی در عرصه سیاست خارجی نداشته و طبیعتا در این شرایط به این دلیل که در این عرصه با دولت در رقابت هستند، مجبورند دست به فضاسازی ها و تخریب هایی بزنند که این به دور از اصول حرفه ای است و این اعتقادات نمی تواند درست باشد.

وی افزود: دولت آقای روحانی با زحمات فراوان و با دیپلماسی، خرد گرایی و دانش مبتنی بر تخصص، قدم در راه بهبود روابط خارجی برداشته و همانطور که رییس دولت اصلاحات اعتبار و احترام زیادی را برای جامعه ی ایرانی در اذهان بین المللی خرید، آقای روحانی هم موفق شد بسیاری از این اعتبارات را که در واقع در دوره ۸ سال دولت نهم و دهم از دست رفته بود، برگرداند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: با اینکه باز هم یک سری کم لطفی ها از جمله بحث حمله به سفارت عربستان و یک سری اقدامات دیگر، اختلال در روند دولت ایجاد کرد، خدا را شاکریم که می بینیم زمانی که روحانی به سازمان ملل می رود، آن احترام و اعتباری که برای نماینده ی جمهوری اسلامی ایران قائل هستند، در خور شان نام یک ایرانی می باشد.

مسیبیان در ادامه با اشاره به اینکه مخالفان دولت تدبیر و امید، جز اینکه ایران را منزوی تر کنند و دولت جمهوری اسلامی را به گونه ای نشان دهند که یک دولت خشن و در واقع دولتی که به دنبال ایجاد ناآرامی در منطقه است، دستاورد دیگری نداشته اند، اظهار کرد: طبیعی است افکار عمومی با اقدامات دولت آقای روحانی همراه و تایید کننده آن نیز باشند.

این عضو مجمع هماهنگی اصلاح طلبان کرمانشاه به انتخابات هفتم اسفند اشاره داشت و گفت: با توجه به اینکه فضا نابرابر بود، شاهد بودیم که مردم چگونه آمدند و حمایت خود را از گزینه های حامی دولت اعلام نمودند.

وی افزود: مخالفان دولت برای اینکه این عرصه را نبازند طبیعتا دست به تخریب هایی می زنند که  به دور از اصول حرفه ای و اخلاقی است؛ اما ما خیلی امیدواریم که در واقع با ترویج آگاهی در اذهان عمومی مردم، واقعیت ها را در جامعه بازتاب بدهیم ولو اینکه اگر ایرادی هم در کار دولت باشد، به هر حال ما معتقدیم که دولت ما نه مقدس است و نه مدیریت ماورایی دارد. دولتی است که داعیه ی مبتنی بر دانش و تخصص بودن را دارد و طبیعتا این محورها خالی از ایراد نیست.

مسیبیان در پاسخ به این سوال که آیا دولت روحانی مستحق این مخالفت ها و انتقادات است، گفت: دولت تدبیر و امید در راستای منافع ملی و در راستای اهداف جمهوری اسلامی گام برمی دارد و طبیعتا این اقداماتی که در مخالفت با دولت صورت می گیرد شاید به نیت های دیگری باشد و بنده دولت روحانی را مستحق این مخالفت ها نمی دانم.

وی در ادامه با اشاره به این مبحث که سخت است در جایگاه یک اصلاح طلب عملکرد دولت تدبیر و امید را مورد بررسی قرار داد، عنوان کرد: به طورکلی فکر می کنم دکتر روحانی از مرحله ی اول این آزمون سربلند بیرون آمده؛ من حیث المجموع عملکرد دولت، مثبت و قابل دفاع می باشد.

مسیبیان در ادامه صحبت های خود در پاسخ به این سوال که موضوع ۴ ساله شدن دولت تدبیر و امید که از جانب مخالفان تندرو مطرح می شود را چقدر جدی می دانید، گفت: این یک احتمال است که به نظر من صفر نیست، من مایلم از جایگاه یک اصلاح طلب و از منظر کارکردی به این سوال پاسخ دهم از این نظر که ما می خواهیم چه نتیجه و چه راهکاری از این داستان برداشت کنیم. این احتمال، همانطور که گفتم بنا به یک سری دلایل و فاکتورها صفر نیست.

وی افزود: یکی از این دلایل می تواند به سطح بینش مردم جامعه برگردد؛ به گونه ای که ممکن است یک سری وعده های پوپولیستی، مثل یارانه ی ۲۵۰ هزار تومانی که تبعات بسیار سنگینی برای اقتصاد مملکت خواهد داشت در اذهان عمومی تاثیر داشته باشد که به سمت بیان کنندگان این مبحث جذب شوند.

این فعال سیاسی در ادامه به موضوع برگزاری رفراندوم در کشور سوییس و عدم پذیرش یارانه توسط مردم آن کشور اشاره داشت و گفت: این نشان از دید بالای مردم در سوییس دارد؛ متاسفانه و بنا بر یک سری دلایل سطح آگاهی و مطالعه  ی بخشی از هموطنان ما پایین است و ممکن است وعده های پوپولیستی در آرای آنها تاثیرگذار باشد.

 این عضو مجمع هماهنگی اصلاح طلبان با بیان این جمله که دولت باید در بعد اطلاع رسانی اقدامات خود، کوشاتر و فعال تر از گذشته باشد، اظهار داشت: مردم ما با این موضوع کنار نمی آیند که مشکل ریزگردها یا اینکه مبحث کمبود آب به کدام دولت باز خواهد گشت، به همین دلیل دولت باید در مرتفع کردن مطالبات عمومی فعال باشد و به گونه ای اقدام کند که مصلحت عمومی را در نظر داشته باشد که بتواند نظر قاطبه مردم را جلب کند.

مسیبیان در پاسخ به این سوال که گزینه های احتمالی اصولگریان برای مقابله با دکتر روحانی را چگونه ارزیابی می کنید، گفت: اگر به بررسی گزینه های جریان رقیب بپردازیم دچار یک اشتباه تاکتیکی شده ایم و در این زمینه ترجیح می دهم انرژی مان را روی رفع نقایص موجود بگذاریم و بدنه اجتماعی خودمان را تقویت کنیم.

وی افزود: پرداختن بیش از حد به گزینه های مخالف دولت باعث می شود که این مهم به یک فرصت تبلیغاتی برای آنها تبدیل شود. در پایان به این موضوع اشاره می کنم که هیچ چیز در اینجا قابل پیش بینی نیست؛ به گونه ای که کسی در سال ۸۴ تصور نمی کرد احمدی نژاد بیاید و رییس جمهور شود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در بخش دیگری از صحبت های خود در خصوص موضوع استقبال از رییس جمهور اظهار داشت: هم به رسم مهمان نوازی کرمانشاهی ها و هم به عنوان یک نیروی اصلاح طلب حامی دولت و جریان تدبیر امید، همراه ایشان خواهیم بود. با اکثریت قریب به اتفاق نیروهای جوان شهر کرمانشاه ستاد مشترکی تشکیل داده ایم که بناست استقبالی درخور و با شکوه و معنی دار از جناب دکتر روحانی به عمل آوریم.

مسیبیان در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به موضوع مطالبات مردمی از رییس جمهور عنوان کرد: یکی از مهمترین مطالبات بنده قطعا حل مساله ریزگردها خواهد بود که مردم غرب کشور در حال مبارزه با این میراث شوم هستند که به دولت آقای رسیده است و ممکن است در صورت مرتفع نساختن این مهم، به دست مایه ای برای انتقاد مخالفان از دولت تبدیل شود.

وی افزود: مطالبه ی دیگر که شاید تکرار مکررات باشد مساله ی بیکاری است که متاسفانه شاید کرمانشاه رنکینگ بالایی در این زمینه دارد و امیدواریم جناب آقای رییس جمهور نگاه ویژه ای به این مبحث داشته باشند.

اصلاح و تقویت کابینه در راستای انسجام و کارآمدتر کردن

روزبه جامه شورانی در گفتگو با خبرنگار آوای کرمانشاه اقدامات تخریب گونه ی جناح مخالف دولت را یک نوع خودزنی سیاسی دانست و گفت: تخریب جریان اصلاح طلب اقدامی است که مکررا در سال های گذشته از جانب جناح اصولگرا و مشخصا طیف پایداری، که با سکوت و انفعال و یا چراغ سبز اصولگرایان سنتی سکان هدایت و تصمیم سازی این جریان را بدست گرفته، انجام می پذیرد.

وی افزود: اصلاح طلب و یا اصولگرایی ما به جای خود؛ اما مسئله ای که برداشت قوی خودزنی سیاسی از جانب این جناح را تقویت می کند این مسئله است که بسیاری از سیاست های ملی و بین المللی دولت، سیاست هایی هستند که تامین کننده بدیهیات منافع ملی و قوام و دوام نظام را فراهم می کنند.

جامه شورانی دولت تدبیر و امید را مستحق این همه هجمه و تخریب ندانست و اظهار داشت: مردم ما هم توانایی و تحمل این همه تخریب خودشکنانه و غیر عقلایی که واجد ویژگی نقد سازنده نیست را ندارند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب عملکرد دولت تدبیر و امید را در بحث سیاست خارجی، حوزه اقتصادی و زمینه فرهنگی مطلوب عنوان کرد و افزود: دولت باید در زمینه سیاست داخلی و همچنین هماهنگی و انسجام داخلی اعم از مدیران و سیاست ها فعال تر ظاهر شود که بتواند سیاست های مورد نظر خود را پیش ببرد.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا مبحث ۴ ساله شدن دولت تدبیر و امید که از جانب اصولگرایان افراطی مطرح می شود را جدی می دانید یا نه، عنوان کرد: طرح چنین مباحثی بیش از آنکه ریشه در واقعیات اجتماعی و سیاسی امروز ما داشته باشد، مبین آرزوها و منویات جناح و طیف تندرو و تمامیت خواه می باشد؛ اما در عین حال حاوی این پیام و انذار مهم برای اصلاح طلبان و طرفداران دولت هم هست که ویژگی های منحصر به ‌فرد این دوره که تشریح آن در این مقال نمی گنجد و خصوصیات طیف فعلی که در برابر ما صف بندی کرده اند به گونه ای هست که ذره ای انفعال و قصور ممکن است منجر به پیامدهای غیرقابل جبرانی برای اصلاحات و علاقمندان به منافع ملی شود!

جامه شورانی با اشاره به اعلام اسامی احتمالی اصولگرایان برای رقابت با دکتر روحانی اظهار داشت: امکان ورود اکثر اسامی که به صورت احتمالی برده می شود بسیار ضعیف است و مگر گزینه ای که در بین آنها دارای کاریزمای قوی باشد بتواند به عرصه بیاید که آن هم رقیب قدرتمندی برای دکتر روحانی نخواهد بود، اما این نبود رقیب دلیل نمی شود که دولت نسبت به این مهم بی تفاوت باشد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه تصریح کرد:  وظیفه هر انسان دغدغه مند و موقعیت شناسی است که در هر حدی که توان دارد در زمینه کمک رسانی و همچنین مبحث استقبال از رییس جمهور محبوب مان فعال باشد.

جامه شورانی در پایان مهمترین مطالبات خود از رییس جمهور را ارتباط شفاف و صریح ریاست جمهور با بدنه اجتماعی حامی خود، اصلاح و تقویت کابینه در راستای انسجام و کارآمدتر کردن آن و مهمتر از همه تلاش عملی در راستای آشتی ملی و حل انسداد سیاسی مبتلا به جامعه که از سال ۸۸ شاهد آن هستیم، را عنوان کرد.

حمایت رییس جمهور از مدیریت ارشد اجرایی استان

یک فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با آوای کرمانشاه گفت: با توجه به فضای جدیدی که پس از لغو تحریم ها و اجرای معاهده برجام به طور طبیعی باید در کشور شکل بگیرد چه از بعد آثار اقتصادی و روانی و چه از منظر فضای مثبت سیاست داخلی و خارجی، طبعاً مخالفان دولت هم بیکار ننشسته و با استفاده از امکانات و رسانه های خود در جهت کم اهمیت و یا وارونه جلوه دادن این آثار مثبت در نزد افکار عمومی گام بر می دارند.

محمدعلی علیان افزود: متأسفانه مخالفان در برخی موارد حتی منافع و امنیت ملی را هم زیر پا می گذارند و از مرزهای اخلاق نیز عدول می کنند تا مبادا دستاوردها و منافع ناشی از اجرای سند برجام که عمدتاً (به شرط انجام تعهدات بصورت متوازن) به همه ایرانیان می رسد به نام یک جریان سیاسی خاص منظور گردد؛ البته با توجه به صف بندی های انتخابات مجلس دهم (موافقان و مخالفان برجام) مخالفان تندرو در رسیدن به این هدفشان توفیق چندانی نداشتند؛ اما دست کم تا انتخابات دوره دوازدهم ریاست جمهوری این مشی خود را تداوم می بخشند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا دولت روحانی مستحق این همه انتقاد از جانب مخالفان هست یا نه، اظهار داشت: انتقاد کردن از دولت به معنای عام آن با توجه به آموزه های دینی ما و سیره حکومتی پیامبر اسلام (ص) و حضرت علی (ع) جزء حقوق متقابل شهروندان و دولت است؛ اما همانگونه که اساتید اخلاق و سیاستمداران بزرگ و متخلق بارها تأکید کرده و به ما آموخته اند نقد باید منصفانه، مشفقانه و توأم با ارائه راهکارهای کارشناسی باشد.

علیان افزود: در موارد متعددی مشاهده شده افراد و یا رسانه هایی که به برخی رفتارها و تصمیمات و گفتارهای دولتمردان فعلی انتقاد می کنند، در موارد مشابه و یا شدیدتر از این نسبت به دولت قبلی و یا قوای دیگر نه تنها انتقاد نکرده بلکه به تمجید پرداخته اند و تابع استانداردهای دوگانه در این خصوص بوده اند؛ البته بنده قصد نیت خوانی ندارم؛ اما تصور می کنم نیت بعضی افراد از انتقاد کردن اصلاح امور نباشد و واقعاً دولت مستحق این حجم از انتقاد از جانب مخالفان نیست چون اکثر این انتقادات مبنای قانونی و کارشناسی ندارد و در مواردی با ادبیات بغض آلود بیان می شود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان این موضوع که تحریم های ظالمانه بین المللی، رکود اقتصادی و تورم و نابسامانی های بجا مانده از دولت قبل به اضافه اوضاع خطیر منطقه و موج ایران هراسی ارتجاع منطقه و صهیونیست ها و … کشور و بالتبع دولت را تحت تأثیر قرار داده بود، اظهار داشت: در چنین شرایطی دولت ابتدا به مهار تورم لجام گسیخته بجا مانده از دولت قبل پرداخت و توانست سرعت رشد قیمت کالاهای اساسی را مدیریت کند و حتی فاز بعدی هدفمند کردن یارانه ها را با کمترین التهاب در بازار و جامعه اجرایی کند.

وی افزود: با توجه به عدم تعامل مجلس نهم با دولت تدبیر و امید متأسفانه دولت نتوانست در حوزه سیاست داخلی و فرهنگ و دانشگاه تحولات جدی ایجاد کند که امید است در سال پیش روی بتواند مقداری از وعده ها را محقق کند.

علیان ادامه داد: دربحث سیاست خارجی با معاهده برجام یکی از مهمترین چالش های امنیت ملی و سیاست خارجی کشور در دو دهه اخیر دست کم در بعد رسانه ای و تبلیغاتی و اقتصادی در مسیر حل شدن قرار گرفت.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان این که انتخاب رییس جمهور و به تبع آن کابینه در کشور ما تابع قانون اساسی و برگزاری انتخابات در موعد مقرر خود است، اظهار داشت: پرداختن به مبحث انتخابات باید در زمان خودش باشد و هرچه مردم تصمیم بگیرند باید محترم شمرده شود؛ اما نکته جالب توجه آنجاست که کسانی که در سنوات گذشته معتقد بودند که کشور نباید زودهنگام وارد فاز فضای انتخابات شود و نظر رهبر معظم انقلاب هم بر همین اصل مبتنی است، خودشان از ۱۴ ماه قبل از موعد انتخابات چنین بحث هایی را مطرح می کنند و تلاش دارند تا با دو قطبی کردن جامعه حاشیه هایی را برای دولت ایجاد کنند.

علیان افزود: به نظر می رسد هدف این افراد و جریانات از مطرح کردن بحث ۴ ساله شدن دولت تدبیر و امید، محک زدن بازخورد جامعه در میزان حمایت از دولت و اعمال فشار تبلیغاتی بیشتر علیه دولت باشد، با لحاظ کردن این موضوع که جریانات رقیب دولت یازدهم از منظر رهبریت پس از درگذشت مرحوم مهدوی کنی دچار تشتت هستند و چهرهای مقبولی هم برای عرضه به جامعه ندارند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در بین چهره های اصولگرایی که نام شان برای حضور در انتخابات آینده مطرح می شود، فردی را در حد و اندازه مقابله با روحانی می بینید، گفت: همانطور که پیشتر عرض کردم، ورود زودهنگام احزاب و جریانات سیاسی به فضای انتخاباتی به نفع کشور نیست. از طرفی در طی حداقل دو سال گذشته قطب بندی های کلاسیک سیاسی اصولگرا – اصلاح طلب در حال تبدیل شدن به موافقان و مخالفان برجام است؛ بطوری که اصلاح طلبان، اعتدالگرایان و اصولگرایان معتدل در طیف حامیان دولت و موافقان برجام و طیفی از اصولگرایان رادیکال در طیف مخالفان برجام دسته بندی می شوند

علیان افزود: مخالفان برجام در سایر حوزه ها هم دیدگاه های تندی دارند مثلا طرفدار فیلترینگ اینترنت و شبکه های اجتماعی هستند، با مسأله شفافیت بورسیه ها و باز شدن فضای دانشگاه ها مشکل دارند و …، عمده گزینه هایی که در محافل سیاسی و رسانه ای مطرح می شوند از جانب این دسته از اصولگرایان هستند که برخی از این افراد در دوره های قبل شکست خورده اند و بعضی دیگر کاریزما و برنامه های لازم برای جلب نظر مردم را ندارند، بجز رییس جمهور پیشین که مقداری پایگاه اجتماعی در بین لایه هایی از مردم فرودست دارد و همچنان در بدنه دولت، نیروهای هوادار ایشان حضور جدی دارند! اگر اقدامات و برنامه های دولت بویژه در زمینه اقتصادی و سیاست داخلی در یک سال آینده محقق شود، شانس این گزینه های مطرح شده چندان بالا نخواهد بود و رییس جمهور فعلی می تواند یک دوره دیگر برنامه هایش را دنبال کند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این سوال که برای موضوع استقبال از رییس جمهور چه برنامه ای دارید، عنوان کرد: بنده به عنوان یک عضو کوچک از جامعه علاقه مندان به توسعه و بالندگی استان و گفتمان اعتدال مشتاقم که این سفر هرچه زودتر انجام شود و آثار و برکات آن برای استان مشهود باشد. معتقدم که برنامه ریزی استقبال برای چنین سفرهایی باید خودجوش و مردمی باشد که خوشبختانه چنین است و مانند سنوات گذشته شاهد تدابیر دولتی برای استقبال نیستیم و خود مردم به دنبال ساماندهی استقبال از ریاست محترم جمهور هستند تا اثبات کنند اکثریت مردم کرمانشاه مثل سال ۹۲ هوادار گفتمان تدبیر و امید هستند و معتقدند با برنامه های دولت دکتر روحانی می شود مسایل و مشکلات کشور و استان را به حداقل رساند.

علیان در خصوص مطالبات خود از رییس جمهور اظهار داشت: حل معضل ریزگردها که واقعاً فارغ از جناح بندی های سیاسی و اختلاف سلیقه ها سلامتی و محیط زیست شهروندان را به مخاطره انداخته و دستگاه های ذیربط اعم از سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت خارجه بصورت اورژانسی موضوع را پیگیری کنند.

وی افزود: مطالبات بعدی ما در حمایت رییس جمهور از مدیریت ارشد اجرایی استان در تغییر مدیران ناکارآمد و غیر همسو با برنامه های دولت می تواند باشد و همین طور اختصاص اعتبارات فوق العاده به منظور کاهش نرخ بیکاری و خروج از رکود واحدهای تولیدی استان با توجه به اینکه بیکاری اصلی ترین مشکل اجتماعی استان است.

این فعال سیاسی در پایان عنوان کرد: نگاه عادلانه مرکز به استان های چند قومیتی مثل کرمانشاه از حیث در اختیار گذاشتن برابر فرصت ها و امکانات را خواستاریم.

میزبانی خوب از هیات دولت

مشاور جوان فرماندار گیلانغرب نیز در گفتگو با خبرنگار آوای کرمانشاه درباره هجمه های بی سابقه ی افراطیون علیه دولت گفت: با تصویب برجام، نسخه کاسبان تحریم درهم پیچیده شد و دست های بسیاری از غارت سرمایه های کشور کوتاه گردید و این هجمه ها نیز به دلیل همین مسایل است.

وی افزود: دولت تدبیر و امید در زمینه تنش زدایی، مهار تورم و توجه جدی به حوزه بهداشت و درمان بسیار خوب عمل کرده اما متاسفانه مخالفان دولت این اقدامات را نمی بینند.

پیمان عظیم زاده در ادامه به نزدیک شدن پایان دوره دولت تدبیر و امید و ایجاد فضای نقد، ارزیابی و قضاوت ها درباره عملکرد دولت اشاره کرد و گفت: عده ای کارنامه دولت را موفق و برخی آن را ضعیف می دانند و در اکثر این تحلیل ها هم رنگ و بوی سیاسی به چشم می خورد. هرکدام یکی از نقاط ضعف یا قوت دولت را برجسته نموده و بر مبنای آن از عملکرد دولت دفاع یا به آن حمله می کنند.

وی افزود: اصل نقد باید همواره محترم و مجاز شمرده شود و حتی جامعه و بویژه نخبگان به نقادی بیشتر تشویق گردند. قدرتی که نقد نشود به دیکتاتوری و فساد منجر می شود؛ اما نقد منصفانه عملکرد این دولت به طور خاص و سایر دولت ها به طور کلی نیازمند لحاظ کردن چند متغیر کلان و مهم است که باید در نظر گرفته شود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: با توجه به موفقیت دولت در حوزه های کلان که پیشتر بدان اشاره شد، دولت تدبیر و امید را کارآمد دانسته و مستحق این همه هجمه از طرف مخالفان نمی دانیم؛ متاسفانه جریان مخالف با نزدیکی انتخابات همیشه به جای ارائه برنامه مدون کاندیدای خود، سلاح خود را در تخریب می بیند.

عظیم زاده در بخش دیگری از صحبت های خود ایجاد ثبات، آرامش و امنیت عمومی جامعه در کنار توجه به کرامت و حقوق شهروندی، کاهش دشمنی غرب نسبت به ایران، دیپلماسی موفق، ایجاد یک فضای مناسب و سالم برای کسب و کار در جامعه، آشتی دولت با نخبگان و فرهیختگان و دانشگاهیان، تغییر ادبیات دولتمردان از بد اخلاقی به اخلاق گرایی و فضیلت جویی و توجه به حقوق مردم، قرار داشتن برجام در چارچوب سیاست های نظام، تغییر افکار عمومی جهانیان نسبت به ایران و … را از نکات مثبت در عملکرد دولت نام برد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این سوال که موضوع ۴ ساله شدن دولت دکتر روحانی که از جانب اصولگرایان رادیکال مطرح می شود را چقدر جدی می دانید، اظهار داشت: پروژه تخریب دولت تدبیر و امید از همان زمان تشکیل دولت یازدهم کلید خورده بود، حالا با نزدیک شدن به پایان ۴ سال دوره کاری دکترحسن روحانی به عنوان رییس جمهور، ابعاد متفاوت تری به خود گرفته است؛ تخریب کنندگان دولت با تشکیل اتاق‌های فکر، وارد فاز جدیدی از موج سازی تخریبی علیه دولت یازدهم شده اند که دولت را ناکارآمد و فاقد توانمندی جلوه دهند.

عظیم زاده افزود: تخریب هایی که از جانب افراطیون انجام می شود عین بی تدبیری طراحان آن را نشان می دهد و اکنون با توجه به عملکرد مثبت دولت در اجرای سیاست های کلی که شعار اصلی دولت دکتر روحانی در انتخابات ۹۲ بود این بحث که دولت تدبیر و امید ۴ ساله خواهد بود خیالی بس واهی و پوچ می باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع انتخابات سال آینده اشاره کرد و گفت: اصولگرایان برای انتخابات آتی هنوز کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب ننموده اند، البته این را هم فراموش نکنیم که در اردوگاه اصولگرایان کاندیدایی وجود ندارد که کاریزمای شکست دکتر روحانی در انتخابات آینده را داشته باشد؛ چرا که در ادوار گذشته ریاست جمهوری بارها مردم به این دسته کاندیداها «نه» گفته اند.

مشاور جوان فرماندار گیلانغرب ضمن اشاره به سفر رییس جمهور به کرمانشاه، اظهار داشت: کرمانشاهیان از دیرباز همیشه میزبانانی شایسته و درخور برای همه میهمانان بوده و هستند. حال که رییس جمهور محبوب جناب دکتر روحانی مهمان این دیار خواهد بود انگیزه مهمان نوازی ما را دوچندان نموده است.

وی افزود: ما در شهرستان گیلانغرب در حال تشکیل ستاد استقبال از رییس جمهور محترم می باشیم که انشاله بتوانیم میزبانان خوبی برای هیات محترم دولت باشیم  و حتما در این سفر تیم دولت تدبیر و امید را همراهی خواهیم نمود.

عظیم زاده حل معضل بزرگ بیکاری در استان، توسعه راه ها؛ بخصوص راه آهن غرب کشور و راه های منتهی به بازارچه های مرزی از جمله بازارچه های سومار، شوشمی، پرویز خان و …، پرداخت حق مرزنشینی مرزنشینان استان با توجه به وجود بازارچه های مرزی در استان، پرداخت حق ایثارگری به مردم جنگ زده کرمانشاه ساکنان زمان جنگ در کرمانشاه را بعنوان بخشی از مطالبات خود از رییس جمهور بیان داشت.

وی افزود: تغییر مدیران ناکارآمد در تمام سطوح مدیریتی استان که واقعا بیشتر آنها مدیران غیر همسو با دولت تدبیر و امید می باشند، تبدیل حوزه های قصر شیرین و اسلام آباد غرب به منطقه آزاد تجاری با توجه به وجود چند بازارچه های مهم مرزی که می تواند در کاهش بیکاری در استان گامی بس والا باشد، توسعه صنعت توریسم با توجه به وجود ظرفیت  میراث های فرهنگی نیز بخش دیگری از مطالبات ما از رییس جمهور محترم و هیئت همراه می باشد.

تغییر مدیران ناهماهنگ

سید فهیم ناصری نیز در گفتگویی با خبرنگار آوای کرمانشاه با اشاره به شرایط پیش از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید گفت: دولت تدبیر و امید در شرایطی روی کار آمد که کشور در شرایط بحرانی به سر می برد. تورم بالا، فساد اقتصادی و رشد منفی اقتصادی کشور معیشت مردم را با نقصان شدید مواجه کرده بود.

وی افزود: دولتمردان دکتر روحانی با بازگرداندن عقلانیت به صحنه اداره کشور و به فرجام رساندن برجام، اولا کشور را از شمول فصل هفت سازمان ملل که اجماع جهانی را علیه ایران به وجود می آورد خارج کرد، دومأ کشور را از یک جنگ حتمی نجات داد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ضمن اشاره به کنترل تورم توسط دولت و تک رقمی کردن آن، اظهار داشت: با این تفاسیر، به دلیل مشکلاتی که در گذشته در اقتصاد کشور ما وجود داشت، کشور دچار یک رکود اقتصادی شده است که دولت باید در جهت مرتغع کردن این مهم نیز گام بردارد.

مشاور جوان فرماندار سنقر کلیایی در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع فیش های حقوقی اشاره داشت و گفت: مسائلی که منتقدین دولت بدان اشاره می کنند مشکلاتی است که ریشه در گذشته دارند و ساختاری هستند، یعنی به ساختار اقتصاد ما که رانتیر و نفتی است بر می گردد. اگرچه دولت روحانی را در خصوص این قضایا مبرا نمی دانیم اما همه تقصیرات و کوتاهی ها متوجه ایشان نیست.

وی افزود: منتقدین دولت ظاهرا فراموش کرده اند که به وابستگان خود پاداش های کلان داده اند و نشان های درجه یک و دو دولتی را بدون حساب و کتاب مشخص به اشخاص اعطا نموده اند. این تخریب ها در آستانه انتخابات برای خدشه وارد کردن به وجهه دولت نزد افکار عمومی است.

ناصری بحث چهارساله شدن دولت که توسط مخالفین تندرو مطرح می شود را یک عملیات روانی علیه دولت دانست و اظهار داشت: رقیب به خوبی می داند که در دولت قبل، کشور درگیر چه مشکلاتی بود و روحانی چگونه کشور را نجات داد؛ اما با طرح چهارساله شدن عمر دولت قصد دارد به جامعه این مطلب را القا کند که دولت تدبیر و امید، نقشه نجات کشور  و برنامه ای برای رفع رکود اقتصادی ندارد، اما روشن است که دولت در یکسال پایانی برنامه های عملی برای توسعه کشور در دست دارد.

وی در پاسخ به این سوال که گزینه های تندرو مطرح شده برای مقابله برای روحانی را چقدر جدی می دانید، تصریح کرد: دست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری به شدت خالی است. در انتخابات دور گذشته ثابت شد سبد آرای آنها محدود است و قابل افزایش نیست. کاندیدای معتدل ترشان هم بخت خود را دوبار آزموده و در مقابل روحانی شانس اندکی برای پیروزی دارند.

ناصری افزود: رییس جمهور سابق مطرح ترین گزینه اصولگرایان است که به زعم آنها شانس بالایی دارد و تنها رقیب روحانی است. ضمن ابنکه روحانی حتی در مقابل احمدی نژاد هم پیروز است، به دلیل اینکه فضای عمومی جامعه هنوز به دولت روحانی امیدوار است.

مشاور جوان فرماندار سنقر و کلیایی در بخش دیگری از صحبت های خود سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه را فرصت بسیار خوبی برای طرح خواسته ها و مطالبات مردم و گروه های سیاسی دانست و افزود: ما هم همگام با سایر اصلاح طلبان با ایجاد نشست ها و جلسات و تاسیس گروه هایی در فضای مجازی برای استقبال از دولت آماده شدیم تا بتوانیم در این سفر همراه آقای رییس جمهور باشیم.

ناصری در پایان، موضوع اشتغال جوانان و رسیدگی به وضعیت کارگران و واحدهای راکد صنعتی، تغییر مدیران ناهماهنگ با دولت را از مهمترین مطالبات خود در سفر رییس جمهور محترم عنوان کرد..

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی