حیات غرب - ماموستا فخری امام جمعه شهرستان جوانرود از مفاخر اورامانات است و حضور ایشان در شهرستان جوانرود یک غنیمت است.
اهل سنت همیشه از مرزداران و مدافعان کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند که مصداق اخیر آن نیز شهادت تنی چند از دلاورمردان اهل سنت در پاوه و مریوان بود.
امروز دشمنان قسم خورده کشور، یکجنگ روانی علیه ایران راه انداخته اند ، اما ملت ایران روزها و شرایط سخت تر از این را نیز تجربه کرده اند.
هنر دیپلماسی دولت تدبیر و امید در این بود که ایران در جریان برجام در قالب یک گفتگو توانست قطعنامه های ظالمانه ای که علیه کشور در ۱۲ سال وضع شده بود را ابطال کرد.
نقشه امروز دشمن دلسرد کردن مردم از نظام است. مردم باید هوشیار باشند. برخی میخواهند دولت را جدای از نظام تلقی کنند، در حالیکه دولت جزیی از نظام است و تضعیف دولت باعث دلسردی مردم از نظام میشود.
ما اگر دنبال توسعه هستیم نباید منتظر کمکهای دیگران باشیم. تجربه دوران دفاع مقدس نشان میدهد که هرجا مردم پای کار باشند پیروزی قطعی است.
باید سرمایه گذاری و تولید ثروت را ارزش بدانیم. با شعار و سخنرانی، شاید اشتغال از بین برود، اما اشتغال ایجاد نمیشود. سرمایهگذاری در هیچ جا تابع قدرت نیست، باید موانع را از پیش پای سرمایهگذاران برداریم و منافع آنها را تامین کنیم تا میل به سرمایهگذاری در استان زیاد شود و غبار کاذب چهره ی زیبای کرمانشاه را پاک کنیم.
در جریان زلزله سال گذشته در کمتر از بیست ثانیه، ۱۰ هزار میلیارد تومان به استان خسارت وارد شد، اما سعی کردیم به تعبیر مقام معظم رهبری از زلزله یک فرصت برای استان بسازیم. هم اکنون ۱۱۵۰۰ نفر در مناطق زلزلهزده مشغول به کار هستند.
بیش از ۳۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال روستایی، و حدود ۶۰۰ میلیاردتومان اعتبار برای اشتغال در مناطق زلزلهزده استان در نظر گرفته شده است. سند اشتغال تدوین شده برای استان، باید چراغ راه فرمانداران برای مبارزه با بیکاری از طریق جلب سرمایه گذاران باشد.
حجم خدمات ارائه شده به زلزلهزدگان استان کرمانشاه در تاریخ مدیریت حوادث غیرمترقبه کشور بیسابقه بوده است. برای مثال تنها در یک مورد بابت امهال وامهای مردم در مناطق زلزلهزده باید دولت ۱۰۰۰ میلیارد تومان هزینه کند.
از دید کارشناسی من، سامانه گرمسیری ۲۵ درصد و سامانه سردسیری ۷۵ درصد در توسعه استان نقش دارند که بهره مند شدن استان از آن نیازمند رایزنی هایی است که در حال پیگیری آن هستیم.
مرزها برای استان یک فرصت است و مرزنشینان باید همانطور که مرزداری کرده اند، از مواهب مرز نیز برخوردار شوند.
تغییر خودبخود امیدآفرین است. چهارسال فرصت کافی و خوبی برای به جا گذاشتن یککارنامه قابل ارزیابی است.
انصافا دکتر لهونی در مسوولیت فرمانداری جوانرود، عملکرد بسیاربسیار مطلوب و موفقی داشته و از بهترین فرمانداران ما بوده و در آینده نزدیک حتما از ایشان به عنوان همکار استفاده خواهیم کرد. دکتر لهونی در مدیریت زلزله بدون اینکه نیاز به پیگیری ما باشد کاملا مدیریت بحران را در دست داشت و در مباحث فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برنامه های کارشناسی خوبی داشتند که به فرماندار جدید تاکید میکنم که این برنامه ها را دنبال کند.
از شورای اداری و شورای تامین تقاضا میکنم که از فرماندار جدید نیز همچون فرماندار گذشته حمایت کنند.
ظرفیتهای شهرستان جوانرود به حدی است که به راحتی میتواند بر چالشهای آن غلبه کند. تنها نیاز به برنامه ریزی و همدلی میان مسوولین و مردم است.
آقای رستگار یوسفی به عنوان فرماندار جدید جوانرود، از منطقه و فرهنگ مردم شناخت کافی دارد و در مسوولیت معاون اداره کل بحران نیز نشان داد که فردی پیگیر و توانمند است که امیدوارم حضور ایشان منشا خیر و برکت و خدمت برای مردم شهرستان جوانرود باشد.