کرمانشاه فردا: مدیرکل سیاسی استانداری کرمانشاه در حالی از احزاب استان خواستار اجرای قانون و رعایت مفاد اساسنامه شان شد که با واکنش تند برخی احزاب مواجه گردید.
اما واکنش تند برخی احزاب استان پیامد کدام سخن مدیرکل سیاسی استانداری بود؟
امیر شاه آبادی در گفتگو با وبسایت "حیات غرب" گفته بود: "استانداری شرط خاصی غیر از قوانین ندارد، فقط دعوت می کند که دوستان عزیز مجوز قانونی اخذ کنند، مفاد اساسنامه و مرامنامه خود را اجرا کنند، شرط و خواسته ما اجرای قانون احزاب است. برخی دیگر یک مرامنامه و اساسنامه تحویل داده اند، اما بسیاری از اقداماتی که باید انجام دهند که نشانگر حرکت حزبی آنان باشد انجام نمی دهند. نه عضو گیری، نه مجمع عمومی و بطور کلی عدم اجرای اساسنامه."
اگر سخنان این مدیر بازخوانی شود، نکته اصلی اش این است که از احزاب درخواست نموده به اساسنامه خود به منزله قانون تشکیلاتی شان پایبند باشند.
یادآوری پایبندی به اساسنامه در نگاه نخست، نه تنها باید مورد استقبال احزاب قرار گیرد بلکه خود احزاب در اجرای آن می بایست پیشقدم باشند، ولی واکنش تند برخی احزاب کرمانشاه، و خط و نشان کشیدن برای مدیرکل سیاسی استانداری چه دلیلی می تواند داشته باشد؟!
آیا باید سخنان مدیرکل سیاسی استانداری را در جهت تقویت احزاب دانست یا آن را برای تضعیف احزاب قلمداد نمود؟ اگر احزاب به اساسنامه خود پایبند نباشند آیا می توانند خواستار قانونمندی در میان مدیران و همچنین جامعه باشند؟
مگر رعایت اساسنامه احزاب که توسط خودشان نوشته شده، چه ایرادی می تواند داشته باشد جز اینکه زمینه تقویت آنها را فراهم نماید؟
احزاب استان، اگر خواستار اجرای قانون در همه سطوح هستند، باید از سخنان مدیرکل سیاسی استقبال می کردند و خودشان خواستار نظارت بر اجرای اساسنامه شان می شدند تا پس از آن بتوانند با فراغ بال، خواستار اجرای قانون در زمینه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و... باشند.
واکنش تند به درخواست اجرای قانون، پیام مناسبی برای جامعه که ناظر بر عملکرد احزاب است، ندارد و اگر احزاب ما نتوانسته اند جایگاه خود را در میان مردم بیابند و فراتر از "شخصیت های حقیقی" موثر باشند، باید ریشه آن را در همین گونه مواجهات دید.
نظرات
خدا کمکمان کند