- توضیحات
- :::
-
دسته: اجتماعی |
-
منتشر شده در چهارشنبه, 02 مهر 1393 20:29 |

حیات غرب -سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در طول سالیان گذشته در امر خود کفایی ملت ایران در بخش کشاورزی قدم های ارزشمندی برداشته است . استان کرمانشاه با قابلیتهای بسیار عالی در امر کشاورزی و دامپروری توان آن را دارد که به عنوان قطب اصلی کشاورزی در سطح کشور مطرح شود .
مدیریت قوی و مسئولانه و همدلی کارکنان و کشاورزان باعث شده سازمان جهاد کشاورزی در این راستا قدمهای ارزشمندی برداشته بردارد . این اقدامات نوید بخش رشد و توسعه در امر کشاورزی استان کرمانشاه است . این تلاشها باعث شده ، زحمات مدیریت و کارکنان محترم جهاد کشاورزی از نگاه وزارت جهاد کشاورزی مخفی نماند و وزیر جهاد کشاورزی تقدیر نامه وزارت را برای مدیریت استان ارسال نماید .

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی ، وزير جهادكشاورزي در لوح تقديري از رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه و دست اندركاران بخش كشاورزي اين سازمان جهت اجراي طرح افزايش توليد گندم در سال زراعي 92/93 تجليل به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه، مهندس محمود حجتي وزير جهاد كشاورزي در اين تقدير نامه كه در گردهمايي مديران سازمانهاي جهادكشاورزي كشور به رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه تقديم كرد آورده است: جناب آقاي مهندس علي اشرف منصوري رئيس محترم سازمان جهاد كشاورزي استان كرمانشاه بدينوسيله از تلاش مجدانه جنابعالي در اجراي طرح افزايش توليد گندم در سال زراعي 92/93 كه با كوشش، تدبير و هماهنگي كليه دست اندركاران به ويژه مشاركت كشاورزان عزيز به نحو مطلوب انجام گرديده تشكر و قدرداني مي نمايم.
در بخش ديگر از اين تقدير نامه وزير جهاد كشاورزي مرقوم نموده است: خوشبختانه آثار اين كوشش ارزنده در افزايش كمي و كيفي محصول گندم سالجاري مشهود مي باشد.
مهندس علي اشرف منصوري نيز در گفتگويي با تشكر از توجه و عنايت وزير محترم جهاد كشاورزي و تقدير از همه تلاشگران عرصه توليد محصولات كشاورزي در استان گفت: اين توفيق حاصل همكاري شايسته و قابل تقدير تمامي دست اندركاران بخش توليد محصولات كشاورزي و حمايت و هدايت مسئولان اجرايي استان به ويژه استاندار كرمانشاه جناب آقاي مهندس رضايي، مهندس ميرزايي معاون برنامه ريزي استانداري، فرمانداران كليه شهرستانهاي استان، كارشناسان و محققان بخش كشاورزي، كشاورزان عزيز استان و همه مديران و مسئولين تلاشگر استان بوده كه با اجراي برنامه هاي منسجم و مدون بدست آمده است كه در همينجا لازم است از تمامي اين بزرگواران به خاطر كمك به توليد محصولات كشاورزي تقدير نمائيم.
وي با اشاره به دلايل اعطاي اين تقديرنامه و كسب اين موفقيت شايان توجه افزود: يكي از عوامل موثر در افزايش توليد محصولات كشاورزي استان در سال زراعي 92/93 رعايت مسائل به زراعي و به نژادي، همراهي كشاورزان با آموزشهاي كاربردي و ترويجي، استفاده از ارقام مناسب، مبارزه به موقع با آفات، بيماريها و علفهاي هرز و دقت در مراحل كاشت،داشت و برداشت محصول است كه در اين راستا از تمامي عزيزاني كه فعاليت و تلاش مستمر داشته اند به ويژه مديران ارشد استان و كشاورزان تقدير و تشكر مي كنيم.
وي تاكيد كرد: در سال زراعي 92/93 و در راستاي برنامه هاي تحقق اقتصاد مقاومتي، اوامر ولي امر مسلمين مقام معظم رهبري( مدظله العالي) در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي و برنامه هاي كلان دولت تدبير و اميد جهت دست يابي به خودكفايي در توليد محصولات استراتژيك كشاورزي به خصوص گندم، اين سازمان اقدام به برنامه ريزي هاي متعددي جهت افزايش توليد اين محصول كه اهميت بسزايي در اقتصاد دارد نموده كه از آن جمله مي توان به نظارت دقيق بر مراحل توليد از سوي كارشناسان و محققان جهاد كشاورزي و آموزش مستمر و كاربردي بهره برداران اشاره كرد.
وي تاكيد كرد: علي رغم كاهش نزولات جوي و به رقم خشكسالي حادث شده در بهار سال زراعي 92/93 يكي از بهترين و موفق ترين سالها در مبارزه با آفات، بيماريها و علفهاي هرز كه تاثير بسزايي در افزايش عملكرد كمي و كيفي گندم دارد رقم خورد، به طوري كه در يك حركت جهادي، شبانه روزي، كم نظير و براي اولين بار بيش از 844 هزارهكتار(386هزار هکتار سن گندم،456هزار هکتار علف های هرز،2هزار هکتار بیماری ها) از اراضي گندم و جو استان كرمانشاه بر عليه علفهاي هرز، سن گندم و بيماريها مبارزه شيميايي صورت گرفت، كه اينكار باعث گرديد استان كرمانشاه به عنوان يكي از 3 استان برتر در اين زمينه اعلام شده و به عنوان الگوي كشوري به ساير استانهاي كشور معرفي شود.
منصوري يادآور شد: يكي ديگر از عوامل كسب موفقيت استان در توليد بالاي گندم معرفي ارقام گندم استاندارد، بوجاري شده و مقاوم در برابر آفات و بيماريها، پر بازده و مناسب براي اقليمهاي مختلف بوده كه در اكثر نقاط استان كشاورزان با نظر كارشناسان اقدام به تهيه بذور مناسب كرده و اين كار نيز در كنار ساير عوامل باعث افزايش توليد گندم گرديد.
وي خاطر نشان كرد: در سال زراعي 92/93 بيش از 630 هزار تن گندم مازاد بر نياز از كشاورزان استان خريداري شد كه با توجه به خريد392 هزار تني در سال زراعي قبل افزايشي بيش از 53 درصد را نشان مي دهد كه مجموع اين دلايل منجر به افزايش توليد گندم استان و ارتقاي جايگاه استان كرمانشاه از رتبه پنجم در سال زراعي قبل به رتبه سوم كشور در سال زراعي 92/93 شد.
گفتني است در اين گردهمايي كه در تهران برگزار شد علاوه بر رئيس سازمان جهاد كشاورزي كرمانشاه، وزير جهاد كشاورزي از 10 نفر از مديران ، دست اندركاران و كشاورزان نمونه اين استان نيز به دليل افزايش توليد گندم با اهداء لوح تقدير تجليل نمود.
اضافه کردن نظر