حیات غرب - معاون مطبوعاتی و امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وجود سازمان نظام صنفی رسانه ها می تواند در ابعاد و جنبه های مختلف بسیار مفید و موثر واقع شود.
'حسین انتظامی' نشست هم اندیشی با مدیران مسوول و سرپرستان دفاتر نشریات و خبرگزاری های استان قم افزود: ایجاد نظام صنفی رسانه ها سالهای طولانی است که به عنوان یکی از آرمانهای وزارت ارشاد مطرح می شود.
وی با بیان اینکه برای ایجاد سازمان نظام صنفی رسانه ها تا اجماع به وجود نیاید، نمی توانیم اقدام کنیم، خاطرنشان کرد: این سازمان یک مجموعه دولتی به شمار نمی رود و ترکیب اعضای آن به گونه ای است که شأن و منزلت اهالی رسانه و مطبوعات صیانت و حراست شود.
وی با بیان اینکه حضور در عرصه رسانه یک امر خطیر، حساس و تخصصی است، اظهار داشت: برخی گمان می کنند سازمان نظام صنفی رسانه ها جایگزین تشکل هاست، در حالی که این دو معین یکدیگر بوده و ما برای پیشبرد امور به هردوی آنها نیازمندیم.
وی همچنین بر ضرورت غیرسیاسی بودن سازمان نظام صنفی رسانه ها تاکید کرد و گفت: اساسنامه پیشین خانه مطبوعات در سراسر کشور دارای اشکالاتی بوده که با همکاری و مشارکت صاحبنظران، متن پیشنهادی اساسنامه جدید جهت کسب نظرات و آرای فعالان رسانه ای به استانها ابلاغ شده است.
انتظامی موضوع مهم بیمه خبرنگاران را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: بر اساس ماده 46 قانون مطبوعات، هرکدام از رسانه ها باید خبرنگاران خود را بیمه کنند که در راستای انجام این مهم و در عین حال حفظ استقلال حرفه ای اصحاب رسانه و هویت صنفی رسانه ها همکاری ها و مساعدت های لازم صورت می پذیرد.
بر اساس این گزارش در این نشست صمیمی که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، برخی از مدیران مسوول نشریات و سرپرستان دفاتر خبرگزاری ها در استان نظرات، انتقادات، پیشنهادات و خواسته های خود از معاونت مطبوعاتی و امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بیان کردند.