حیات غرب - آرش رضایی با اشاره به میزان رعایت سبک معماری ایرانی- اسلامی در مجموعه شهرداری کرمانشاه اظهار داشت: متأسفانه بهدلیل فقدان ابزارهای جبری و قانونی در اجرای سبک معماری ایرانی- اسلامی در شهرداری کرمانشاه، در عمل هیچگونه اقدامی در پیادهسازی این الگو انجام نشده است.
وی افزود: هر چند هیچگونه ابزار قانونی در اجرای این مهم در شهرداری کرمانشاه وجود ندارد اما وجود ابزارهای کنترلی و اهرم جریمه توانسته تا حدودی این مسئله را پوشش دهد.
شهردار کرمانشاه به فقدان قانون بالادستی اشاره کرد و گفت: ما از نظر تدوین ضوابط در این زمینه بسیار ضعف داریم به طوریکه ترکیب مشکلات قانونی از یکسو و کوتاهی در اقدام و تغییرات بسیار در بازه زمانی کوتاه مدت در شهرداری از سوی دیگر سبب شده نتوانیم چندان اقدام مؤثر و عملی در این راستا انجام دهیم.
رضایی بیان کرد: با هماهنگی کمیته چهارجانبه شامل سازمان مسکن و شهرسازی، استانداری، نظام مهندسی و شهرداری که در این زمینه فعال است، اقدامات خوبی در جهت کنترل ساخت و سازها انجام شده و ضوابط و مقرراتی نیز در این زمینه برای پیشبرد بهتر اقدامات تدوین و تنظیم شده است.
وی با اشاره به لزوم تغییرات در شیوه نظارتها افزود: این دستورالعملها در آینده برای اعمال تغییرات در شیوه نظارتها است که مجریان ذیصلاح به سمتی پیش بروند که تبدیل به مجریان واقعی شوند؛ زیرا در حال حاضر متأسفانه یکی از مشکلات شهرداری کرمانشاه واقعی نبودن فرایند جذب مجری است که درصدد اصلاح این فرایند هستیم.
شهردار کرمانشاه عنوان کرد: در موضوع طراحیها خوشبختانه بدون مشکل کارها صورت میگیرد اما متأسفانه عمدهترین مشکل ما در زمینه اجرا است که تلاش داریم این مسئله نیز به زودی مرتفع شود.
وی با اشاره به فرایند مقاومسازی ساختمانها در سطح شهر گفت: بهلحاظ نحوه نظارتها، کنترل فضای نظارت، سیستم پلیس ساختمان و ایمنیسازی اقداماتی انجام شده که امید داریم با ادامه این شرایط، قدری از تنشهای موجود درباره برخی ساختمانهای ناایمن کاهش یابد.
تسنیم