دکتر صحرایی رئیس ستاد دکتر روحانی:فعالیت را برای توسعه استان و مطالبات مردم با قدرت ادامه خواهیم داد

 


حیات غرب - روز جمعه 26 خرداد ماه اعضای فعال ستاد دکتر روحانی در کرمانشاه افطار را میهمان ستاد بودند تا برای دفاع از دولت و مطالبات استان پایه گذار فعالیتی جدید باشند . در این جلسه برخی از حضار فرصت صحبت پیدا کردند که به نوبت سخن این عزیزان منعکس خواهد شد . در ابتدای این جلسه دکتر صحرایی ریاست ستاد دکتر روحانی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری علی (ع) در خصوص فعالیت ستاد در ایام انتخابات و فعالیت بعدی مطالبی را به سمع حضار رساند .
دکتر صحرایی در خصوص ویژگی های بارز علی (ع) گفت :نام علی (ع) یاد آور عدالت و شجاعت است . عدالتی که برای جامعه انسانی موضوعی مهم و حیاتی است . تا عدالت خواهی در اندیشه انسان است ، نام علی زنده خواهدبود . درست است که نام علی سرمایه عدالت است، اما عدالت ورزی چیزی بیش از نام و یاد علی(ع) است . اگر فقط نام و ذکر علی در اعیاد و ایام سوگواری معجزه می کرد، اکنون باید در مدینه فاضله به سر میبردیم . اجرای عدالت در روزگار ما بسیار پیچیده شده است. لذا نیاز به تدبیر و اندیشه درست دارد . باید مراقب با شیم چهره ای وارونه ای از علی(ع) در جامعه نشان ندهیم .
دکتر صحرایی در خصوص انتخابات گفت :انتخابات ریاست جمهوری انتخاب یک فرد نبود بلکه انتخاب یک جریان و طرز تفکر بود . انتخاب بین جمهوریت نظام و اقتدار گرایی و تمامیت خواهی بود . حضور مردم در پای صندوق های رای به جهانیان ثابت کرد ایران همانند نظامهای سیاسی پیشرفته مطالبات خود را در پای صندوقهای رای بدست خواهد آورد .
اصولا قدرت یک کشور و ملت در عرصه بین المللی به ادوات جنگلی نیست . بلکه شرکت مردم برای تعیین سرنوشت خود است . این موضوع باعث اعتبار کشور می شود و این انتخابات تراز و اعتبار مردم ایران را در نزد جهانیان ارتقاء داد. ملت ایران برای کسب خواسته های خود آسانترین و کم هزینه ترین راه را طی کرد . مردم در این انتخابات علی رغم گلگی و کمبودهای ، فریب شعار های پوپولیستی را نخوردند .
صحرایی رئیس ستاد دکتر روحانی در استان کرمانشاه در خصوص فعالیت ستاد در ایام انتخابات و انتظار مردم برای رفع تنگنا ها گفت : این انتخاب مسئولیتی مضاعف بردوش دولت گذاشت . مردم ما از شهر و روستا در این استان ایثار کردند . لذا باید نگاه ویژه ای به کمبودهای این استان صورت بگیرد .
در این انتخابات ستاد ما مظلوم ترین ستاد بود . مقامات دولتی و غیر دولتی هر اشکالی می دیدند آن را متوجه ستاد دکتر روحانی می کردند . از جانب کاندیدای رقیب هم مورد آماج تهمت ها قرار گرفتیم. اما با صبر و شکیبایی این مراحل پشت سر گذاشته شد . خیلی از افراد هم سو با اعتدال گرایی اعتقاد داشتن روحانی رای نخواه آور و این دوره ریاست جمهوری یکدوره ای خواهد شد . اما به فضل پروردگار فضای خدمت برای ایرانیانی که دل در گروه این مرز و بوم دارند باز شد .
صحرایی در خصوص ویژ گیهای متفاوت این انتخابات با دوره های قبل گفت : این انتخابات تفاوتهای آشکار و قابل توجهی داشت1– افراد همسو با اصلاحات که بدلیل ضعف عملکرد برخی مسئولین انتقاد داشتند ولی از ادامه راه دلسرد نشدند و بیش از پیش پای کار بودند 2 – افرادی که انتخابات را تحریم کرده بودند با صحبتهای عقلایی در انتخابات شرکت کردند 3 - تبعیت روستا از شهر . برای اولین بار بود که علی رغم تبلیغات رقیب در حاشیه شهر ها و مناطق ضعیف و روستاها برای یارانه بیشتر ، ولی روستا ها به این وعده ها نه گفتن و همگام با جامعه شهری بلوغ عقلی خود را به جها نیان نشان دادند. در برخی روستا ها روحانی صد درصد رای کسب کرد . خوشبختانه در این دوره موج ایجاد شده به روستا ها رسید و استقبال در حواشی شهر ها و روستا ها بی نظیر بود 4 – فعالیت شبکه های اجتماعی در شهر و روستا باعث شد اثر تبلیغات یکجانه صدا و سیما به سود کاندیدای خاص بی اثر شود .
شرکت در انتخابات بیشتر بخاطر این بود که مردم خطر را احساس کردند و قصد داشتند با رای خود مسیر عقلایی را ادامه دهند .مردم نسبت به دولت دغدغه دارند و نمی خواهند این دولت آسیب ببیند .مردم بین امنیت و آرامش - کار و اشتغال گزینه اول را انتخاب کردند زیرا در سایه امنیت قدرت اقتصادی بالا می رود و سرمایه گذاری ارتقا می یابد و بی کاری کاهش خواهد یافت . این انتخاب یعنی دور اندیشی مردم شهر و روستا . ما رتبه پنجم کشوری را در شرایط سختی بدست آوردیم هزینه ستاد کمتر از هزینه یک کاندیدای شورای شهر بود . این نتیجه درشرایطی کسب شد که آمار بیکاری و آسیبهای اجتماعی دراستان بالا بالا است .ولی مردم با امید پای صندوقهای رای آمدند و نباید آنها را نا امید کرد . از مروت و جوانمردی بدور است که برخی افراد محدود به فکر خود باشند و مردم را فراموش کنند . ما با این طرز فکر مخالف بوده و هستیم و در این مسیر قرار نخواهیم گرفت .
صحرایی در خصوص ادامه فعالیت ستاد در قالب و شکلی جدید گفت : مردم سوال می کنند بعد از انتخابات برای حمایت از دولت و طرح مسائل و مشکلات مردم و همچنین توسعه استان چه باید کرد ؟ آیا ما باید مردم و در خواست های منطقی آنها را رها کرده و تا انتخابات دیگر سکوت کنیم ؟ این جلسه بیشتر برای هم اندیشی و چگونگی ادامه فعالیت است . با توجه به سنگ اندازیهایی که برای دولت شروع شده است ما بعنوان مدافعین دولت که در پیکره مردم قرار داریم باید کار خود را ادامه دهیم و مسیر مطالبه گری مردم را با روش عقلایی و دور اندیشی و در سایه وحدت و همدلی و هم افزایی و بدور از حرکات مقطعی و احساسی ادامه دهیم .
این انتخابات نشان داد در استان کرمانشاه چیزی به نام گروه گرایی و فرقه گرایی و قوم و قبیله گرایی معنا ندارد . صحبت از اهل حق و اهل تسنن و اهل تشیع کمرنگ شده است . مردم استان خود را یکپارچه می بینند و برای توسعه استان فعالیت دارند
صحرایی در خصوص چگونگی مدیریت ستاد دکتر روحانی در ایام انتخابات و سوء تفاهم برخی افراد گفت : افراد فعال در ستاد بدون ایجاد حاشیه با جدیت و پشتکار فعالیت می کردند . برخی فعالیت محسوس داشتند برخی فعالیتشان بسیار موثر ولی نامحسوس بود. از این عزیزان که مساعدت کردن و ستاد را تنها نگذاشتند و نمی خواستند نامشان مطرح شود بسیار سپاسگزارم . این عزیزان بدنبال چیزی نبوده و نیستند. برخی دوستان را متهم به سهم خواهی می کنند که اعلام می کنم اعضای ستاد بدنبال چیزی نبوده و نیستند . مثل سنوات گذشته نیست که بعد از انتخابات تعداد معدودی به دنبال خواسته خود باشند و مردم را فراموش کنند . تمام فعالیتهای ستاد شفاف و روشن بوده و ما نشست و فعالیت محدود محفلی نداشته ایم . مبنای کار ما بر همگرایی و هم افزایی و شفافیت استوار بود .
دکتر صحرایی رئیس ستاد دکتر روحانی در استان کرمانشاه در خصوص چگونگی ساماندهی مطالبات مردم برای انتقال به مقامات کشوری گفت : ما اگر فعالیت را محدود بنگریم و سطح توقع را فرا استانی نکنیم وضعیت تغییر چشمگیری نخواهد کرد . در دوره های قبل سقف مطالبات حد اکثر تغییر استاندار و صحبت در مورد معاونت استاندار بود که چه کسی بیاید و چه کسی برود . این سطح توقع نازل باعث شد 8 نماینده 8 کاندیدای استانداری داشته باشند . احزاب و تشکلها تعداد زیادی کاندیدای استانداری داشته باشند . در نهایت چه شد ؟ حتی یکنفر از این کاندیداها استاندار نشد . این نشان می دهد در سایه تفرق آرا مردم و استان متضرر خواهند شد . ما در مرکزکشور قابلیت ها و استعدادهای بالقوه زیادی داریم که باید از آنها استفاده کنیم . تعدادی زیادی از همشهری های ما در مرکز در بخش دولتی و غیر دولتی تاثیر گذاری فوق العاده ویژه ای دارند . ما در حال رایزنی و ارتباط گیری با آنها هستیم . سطح توقع ما باید سهم خواهی از هیات وزیران و معاونین وزیران و مدیران کل در وزارت خانه ها باشد. اگر این اتفاق روی دهد مطالبات استان در چرخه بروکراسی گم نمی شود . روحیه مطالبه گری را باید بیش از پیش به تهران منتقل کنیم .
ما همه با هم کاری را شروع کردیم و با هم ادامه خواهیم داد و از تک روی پر هیز خواهیم کرد . اگر به دنبال تثبیت یا تغییر استاندار هستیم همه باید به نتیجه واحد برسیم و این در سایه گفتگو میسر می شود . این نمی شود که اندک افرادی برای منافع شخصی خود به دنبال تغییر استاندار باشند و دیگران سکوت کنند . در هر تغییری باید منافع کلی استان در نظر گرفته شود و از خواسته های محدود و شخصی پر هیز شود .
برخی به ما می گفتند ما هر چه می گوییم شما باید انجام دهید . بنده و اعضای ستاد چون بدنبال خواسته ای نبوده و نیستیم لذا تمکین نمی کردیم و برای هر اقدامی منافع استان را در نظر می گرفتیم . در فعالیت جمعی ما منافع خصوصی و محدود جایی نخواهد داشت و انشا الله با کمک هم فعالیت خود را برای توسعه استان و کمک به دولت دنبال خواهیم کرد .

 

 

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی