با تکمیل بزرگ را هرسین ، این شهرستان روند توسعه را سریعتر طی می کند


حیات غرب - راه های ارتباطی استان کرمانشاه در فرایند توسعه نقش بی بدلیلی دارند . بدن ایجاد شبکه راه  ایمن بصورت های مختلف از قبل ریلی و زمینی و هوایی صحبت کردن  از توسعه ، موضوعی دور از ذهن است .

راه های ارتباطی به عنوان شریان اصلی تلقی می شوند . هرچه این شریان ها عریض تر و ایمن تر باشد راه توسعه یافتگی هموار تر خواهد شد . راه ارتباطی یکی از ضروریاتی است که زمینه حضور سرمایه گذاران را فراهم می کند و در صورت قصور در این حوزه، توسعه منطقه با مخاطره روبرو خواهد شد.همچنین توسعه راه می تواند مانع مهاجرت شود . موضوع راهها و خطوط ارتباطی همواره مورد توجه مقامات استانی بوده است . هر ساله پرو ژه های مختلفی در استان کرمانشاه انجام می شود.

یکی از جاده های اصلی ، جاده پر تردد سه راهی بیستون به هرسین است . کارخانه پترو شیمی و فولاد و چند مرکز تولیدی دیگر ، تردد در این جاده را افزایش داده و در این جاده نقاط حادثه خیزی وجود داشت که به مرور و با همت فرماندار شهرستان دکتر شاه آبادی و مهندس فرهاد احمدی مدیر اداره راه و مسکن شهرستان هرسین بر طرف شد . یکی از این نقاط پر خطر پل چهر است که در این نقطه نیز فعالیت خوبی صورت گرفته است .

 فرصتی فراهم شد تا در محل پروژه از نظرات مهندس فرهاد احمدی در خصوص توسعه راه های شهرستان هرسین با خبر شویم .

مهندس احمدی در خصوص نقاط حادثه خیز گفت : با توجه به اهمیت و حساسیت مدیر کل محترم مهندس خسروانی و معاونت محترم راهداری مهندس مجتبی مبنی بر حذف نقاط پر حادثه و افزایش ایمنی ،طی سه ماهه اخیر برنامه هایی در خصوص افزایش ایمنی تردد در نقاط پر حادثه در دستور کار قرار گرفته است  . شناسایی این نقاط با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی صورت گرفت .یکی از این نقاط منطقه تمرگ بود به طول 800 مترکه عرض این جاده را 8 متر تعریض نمودیم . مدیر کل راه و ترابری دغدغه فراوانی نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز دارند . منطقه دوم ، دور برگردان حریل آباد بودکه هر دو قوس به هم متصل شد و جاده عریض شد و اختلاف ارتفاع را از بین بردیم و در حال حاضر آن نقطه نیز یک منطقه ایمن تلقی میشود .

مهندس احمدی در خصوص تقاطع پل چهر گفت: کار عملیاتی تقاطع پل چهر در سال 85 استارت خورد اما متاسفانه مورد بهره برداری قرار نگرفت . در این نقطه حادثه خیز و دیگر نقاط شهرستان در سنوات گذشته بیش از 70 نفر فوتی یا جرحی داشته ایم  . پل چهر و پترو شیمی همزمان با تعریض پل تمرگ و سنقر آباد در دستور کار قرار داشته است که خوشبختانه امروز 23 آذر ماه در حال نصب علائم ایمنی هستیم تا بتوانیم بیش از یک دهه این نقطه نیز بعنوان نقطه ای ایمن تلقی شود .

 در این قوس روزانه بیش از 500 خودرو تردد دارد و این اقدام در جهت کاهش تصادفات جاده ای نقشی حساس دارد.

مهندس احمدی در خصوص بخشی از جاده هرسین که هنوز تعریض نشده است گفت:  این بخش 2800 متر است که با پیگیری های نماینده دلسوز شهرستان آقای سلیمانی و جدیت و پشتکار و پیگیری دکتر شاه آبادی فرماندار هرسین و آقای شریفی مدیر کل راه و شهر سازی در دستور کار قرار دارد در دهه اول دی ماه این پروژه به مناقصه می رود و پیمانکار آن مشخص شود . بعد از اینکار بلافاصله عملیات اجرایی شروع خواهد شد .

فرهاد احمدی  در خصوص افتتاح پروژه و بر آورد هزینه ی این پروژه گفت :این پروژه اعتباری نداشت با پیگیری های این عزیزان به ثمر رسید . این بخش نیاز به13 میلیارد هزینه لازم دارد . در حال حاضر حدود سه میلیارد تومان تامین شده است تا کار های اولیه انجام شود. در این مسیر قرار است تعدادی ابنیه ی خاص برای روستای چهر احداث شود و تنها مسئله راه نیست . با جدیتی که وجود دارد در پایان سال 97 این پروژه به بهره برداری می رسد . و کل راه تا شهرستان هرسین تبدیل به بزرگ راه میشود .

مهندس احمدی مدیر راه و شهر سازی شهرستان هرسین در خصوص کریدور شمال غرب به جنوب کشور گفت :شهرستان هرسین در این مسیر قرار دارد و طرح یک پروژه ملی است . ادامه جاده به سمت نور آباد تا انتهای گردنه گشور که حوزه استحفاظی استان کرمانشاه است هنوز هیچ اقدامی انجام نگرفته و ما اولویت را اختصاص به هرسین به کرمانشاه داده ایم که بار ترافیلی سنگین است.

احمدی در خصوص جذب مشارکتهای مردم برای ایمن سازی و همکاری روستاییان گفت :خوشبختانه مردم ما می داند راه زمینه توسعه است و اولویت را باید به ایمن سازی و توسعه راه ها داد. با همکاری مردم مشکلی از لحاظ معارض نداشته ایم . راهدای یک کار پر مشغله است که از طریق تشکلهای مردم نها و سمن ها می توان فرهنگ سازی کرد تا محافظت از راه ها افزایش یابد .

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی