پیشنهاد ارزنده و ماندگار آقای صادقی دادستان محترم کرمانشاه گامی بلند در جهت تنفس راحت رسانه ها و رعایت حقوق شهروندی است

حیات غرب - رضا منتظریانی خبر نگاران کرمانشاه برای درج وقایع زیرین اجتماع که از دید مسئولین مغفول مانده و یا به آن بی توجهی شده است ، همواره دچار مشکل بوده اند . قلمشان لرزیده است که نکند نگارش این مطلب به عبا و قبای کسی بر بخورد و با دو خط شکایت، در پیچ و تاب دادسرا و دادگاه گرفتار شودند . اقدامی که سودی برای شاکی و متشاکی ندارد.

شاکی دولتی که خیالش راحت است . با پول بیت المال وکیل می گیرد . اگر خودش مجبور به حضوردر دادسرا شود در وقت اداری است که حقوق و مزایای آن را دریافت خواهد کرد . این خبر نگار بی پناه است که باید سند و ضامن ببرد و تهدید بازداشت موقت را روی سر خود احساس کند .

 آخرین مطلبِ 4 قلمدار و خبرنگاران کرمانشاهی به گوشه قبای و عبای حجت الاسلام عبداله عزیزی مدیر کل بازرسی استانداری بر خورد که بصورت فعله ای و بدون رعایت قواعد این بازی برای 4 خبرنگار در دادسرا طرح دعوی کرد . ادله ایشان این بود که سرمایه گذاری در کرمانشاه به خطر افتاده است!! در صورتی که پیش از این مطالب زیادی با همین مضامین در رسانه ها درج شده بود. ولی اینبار ، چون نام شیخ عزیز، شیک ،تمیز و اطو کشیده ذکر شده بود ایشان تاب نیاورد تا گَردی به لباسش بنشیند و به نیت 4 میخ کردن 4خبر نگاران دستور فرمود تا امور حقوقی استانداری  در دادسرا طرح دعوی کند . خوشبختانه آقای بازوند استاندار کرمانشاه از میانه راه متوجه این اقدام خارج از قاعده و بی نتیجه شیخ شیک شد و دستور داد شکایت لغو و خشکانده شود.

بدنبال این اتفاق خام و دردسر زا برای خبر نگاران ، استانداری و دادسرا ، مقام محترم دادستانی جناب آقای دکترصادقی پیشنهادِ ارزنده و ماندگار تشکیل ((شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ و رسانه ))را برای مدیرکل محترم دادگستری ارسال نمودند . امید که با موافقت آقای دکتر توسلی زاده شاهد این باشیم که رسانه ها بعنوان رابط و واسطه ی بینا و شنوای جامعه در کنار مسئولین دلسوز برای رشد و اعتلای استان کرمانشاه تلاش نموده و از لرزان لرزان بیفتند. 

 

 

متن پیشنهاد به شرح ذیل است :

                  《  باسمه تعالی》
احتراماً به استحضار می رساند از جمله برنامه های مختلفی که در سند تحول قوه قضائیه مورد عنایت ریاست معظم قوه قضائیه قرار گرفته است توسعه ارتباطات قوه قضائیه با جامعه رسانه های هنری و فرهنگی کشور می باشد. شفاف سازی، اطلاع رسانی دقیق و ارتباط مستمر با رسانه ها با هدف افزایش سرمایه های اجتماعی، اعتماد سازی و ارتباط بیشتر با مردم از جمله راهبردهای موثری است که نه تنها می تواند منجر به تقویت احساس عدالت و امینت در جامعه گردد بلکه رسانه ها با هدایت افکار عمومی و فراهم نمودن زیر ساخت های توسعه می توانند نقش بی بدیل خود را ایفا کنند.

در همین راستا به تاسی از اقدام آیت الله رئیسی(زید عزه) ریاست معظم قوه قضائیه در تاسیس مجتمع شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ و با توجه به سیاست های سازشی کردن دعاوی کیفری، در راستای کاستن از ورودی پرونده ها، فراهم نمودن فضای نقد منصفانه و مشفقانه، تقویت مطالبه گری ، نظارت همگانی، لزوم پاسخگویی مدیران نسبت به عملکرد خویش و اجرائی کردن ماده 28 منشور حقوق شهروندی پیشنهاد می گردد شعبه شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ، هنر و رسانه با تعیین اعضای متنفذ و دارای مقبولیت در نزد اصحاب رسانه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، خانه مطبوعات، سمن های فعال مرتبط با موضوع راه اندازی و تمامی شکایات و گزارش های مرتبط با این حوزه به صورت متمرکز رسیدگی گردد و از تمامی ظرفیت های قانونی برای انصراف از تعقیب کیفری موضوع  و حصول سازش استفاده شود.

مبرهن  است حفظ حرمت اشخاص پرهیز از اقداماتی که دارای توصیف  جزائی است شامل توهین، تشویش اذهان عمومی، نشر اکاذیب، غرض ورزی، سیاه نمایی مورد انتظار است.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی