دفاتر تسهیلگری منحل شد و گروههای جهادی عهده دار این مسئولیت شدند

 

 

 

حیات غرب -  در سنوات گذشته بودجه قابل توجهی به دفاتر تسهیلگری سراسر کشور اختصاص یافت . کرمانشاه نیز سهم خوبی از این بودجه داشت.

ولی این دفاتر نتوانستندفعالیت چشمگیری از خود نشان دهند  . و وزارت کشور تصمیم به حذف این دفاتر گرفت .

گفته میشد این دفاتر که به نام مقابله با آسیبهای اجتماعی تاسیس و بودجه هنگفتی را به خود اختصاص داده بود ، در عمل تبدیل به منبع در آمدی برای افراد خاص شد و آسیب دیدگان اجتماعی هیچگونه بهره ای از این بودجه نبردند

فضل اله رنجبر مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری در این خصوص گفت :در سال جاری قرارداد این دفاتر از طرف وزارت کشور تمدید نشد.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه افزود: فلسفه تشکیل دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در محلات حاشیه‌ای، شناسایی و استفاده از منابع و توانایی‌های درونی محله به‌منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در گسترش زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی محلی بود.

رنجبر گفت : این دفاتر تحت نظر استانداری، با همکاری بهزیستی، ورزش و جوانان و شهرداری در محلات کمتر برخوردار و حاشیه نشین فعالیت داشتند.

رنجبر با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه 9 دفتر تسهیلگری و توسعه محلی فعالیت داشت، تصریح کرد: با توجه به نشستی که با نمایندگان مردمی داشتیم فعلا این رسالت بر عهده گروههای جهادی نهاده شده است.

وی با اشاره به ضرورت تلاش در راستای بالا بردن میزان مشارکت و مداخله افراد محلی در انجام پروژه‌های محلات حاشیه‌ای تاکید کرد:  ایجاد دفاتر تسهیل گری بهترین کاری است که باید در محلات حاشیه‌ای برای بالا بردن میزان مشارکت مردمی در این محلات انجام شود.

به گفته رنجبر در خصوص تمدید قرارداد دفاتر تسهیلگری و بازگشت فعالیت آنها مکاتباتی با وزارت کشور انجام شده که منتظر اعلام نتیجه هستیم.

 

 

 

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی