کرمانشاه برای توسعه نیازمند طرح های بزرگ پژوهشی است


حیات غرب - معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: استان کرمانشاه برای توسعه سخت نیازمند تجمیع منابع خرد پژوهشی دستگاهها و اجرای طرح های بزرگ پژوهشی و کلان فناوری در حوزه های مختلف است. 

به گزارش واحد خبر روابط عمومی و امور بین الملل استانداری؛ مهندس رضا رحیمی عصر دیروز در نشست کارگروه پژوهش و فناوری استان ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم به عاشقان اباعبداله الحسین (ع) اظهار داشت: کشورهای توسعه یافته دنیا از طریق اجرای پروژه های بزرگ پژوهشی در حوزه های مختلف به این جایگاه قابل توجه رسیده اند. 
معان اقتصادی و توسعه منابع استانداری افزود: استان کرمانشاه نیز برای رها شدن از وضعیت دشوار کنونی و رسیدن به یک توسعه پایدار سخت نیازمند اجرای طرح های پژوهشی بزرگ در حوزه های مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری، اقتصادی، تجاری و بازرگانی، پزشکی و نفت و پتروشیمی است. 
این مدیر ارشد اقتصادی با تاکید بر این موضوع که از طرح های پژوهشی باید در راستای حل مشکلات اساسی استان بهره بگیریم در ادامه اظهار داشت: استان کرمانشاه با توجه به برخورداری از مرزهای مبادلاتی متعدد، دارای پتانسیل ها و امکانات بسیار خوبی در زمینه تجارت و بازرگانی است و باید از طرح های پژوهشی در راستای یافتن بهترین راهکارها برای افزایش سطح معیشت مرزنشینان بهره بگیریم. 
وی ادامه داد: در حوزه کشاورزی نیز کرمانشاه دارای استعدادها و ظرفیت های بسیاری است که با انجام کارهای پژوهشی هدفمند می توان به راهکارهای بهتر و علمی تری برای توسعه این بخش دست یافت.
مهندس رحیمی در ادامه عنوان کرد: وزارتخانه ها و دستگاه های مختلف دارای تسهیلات پژوهشی بسیار قابل توجهی هستند که باید مدیران تلاش کنند با رایزنی های مداوم سهم استان را از این منابع ارزشمند دریافت کنند. همچنین دستگاه هایی که در این زمینه از عملکرد خوبی برخوردار باشند مورد تقدیر و تشویق مدیریت ارشد استان قرار خواهند گرفت.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری ادامه داد: متأسفانه وضعیت اعتبارات پژوهشی در دستگاه ها و ادارات مختلف کرمانشاه چندان مناسب نیست و باید برای تغییر این شرایط تلاش کرد.
این مدیر ارشد اقتصادی در ادامه خاطرنشان کرد: طرح ها و پروژه های پژوهشی ادارات و دستگاه های مختلف باید در راستای مزیت ها و پتانسیل های استان تعریف شوند تا بتوان نتایج مطلوب تری از آن به دست آورد.
وی در دنباله سخنانش پایان نامه های دانشجویی را یکی از بسترهای تولید علم در استان دانست و گفت: باید تلاش کرد با یک برنامه ریزی هدفمند و هوشمندانه از این پتانسیل ارزشمند در راستای اولویت های اصلی و مهم استان بهره گرفته شود تا پایان نامه های ارایه شده جنبه کابردی پیدا کنند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی