حیات غرب - عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش مجلس، تحمیل شهریه به پذیرفتهشدگان آزمون استخدامی آموزشوپرورش را دور از انصاف میداند و معتقد است نباید شهریه میلیونی را به کسانی که پروسه طولانی برای این استخدامی پشت سر گذاشتهاند، تحمیل کرد.
قاسم احمدی لاشکی با انتقاد از اخذ شهریه از پذیرفتهشدگان جدیدالاستخدام آموزش و پرورش حتی با تمهیداتی نظیر اعطای وام به آنها، گفت: معلمان جدیدالاستخدام، یک آزمون استخدامیِ سخت را پشت سر گذاشته و از میان چندین هزار نفر متقاضی امتیازهای لازم را کسب کردهاند و از عهده مراحل مختلف دیگری از جمله گزینش نیز برآمدند تا بلاخره در آموزش و پرورش استخدام شدند؛ بنابراین به دور از انصاف است که زحمت و سختی پرداخت شهریه را به آنها که پروسه طولانی را برای این استخدامی پشت سر گذاشتهاند، تحمیل کرد.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دورههای آموزشی و ضمن خدمت برای معلمان باید رایگان باشد، افزود: اینکه وزیر آموزش و پرورش از اعطای وام به این افراد خبر داده است مشکلی را حل نخواهد کرد؛ چراکه فرهنگیان دارای درآمدهای خاصی نیستند که بتوانند از عهده اقساط این موضوع برآیند؛ درواقع مشکلات مالی و اقتصادی این وزارتخانه ربطی به معلمان جدیدالاستخدام ندارد و آموزش و پرورش باید به دنبال راههای دیگری برای کسب درآمد باشد.
وی با بیان اینکه جوانی که هنوز آغاز به کار نکرده و حتی شاید به دلیل اشتغال در شغل شریف معلمی، کار سابق خود را کنار گذاشته، از کجا میتواند به دانشگاه فرهنگیان شهریه میلیونی بپردازد، گفت: باید پرسید با اعمال این همه سختی به جوانان تنها برای پیدا کردن یک شغل و دریافت حداقل حقوق، به دنبال چه هستیم؟ وظیفه دولت و مجلس کاهش این سختیها است.
عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس باز هم این موضوع را پیگیری خواهد کرد و باید به مسئولان آموزش و پرورش گوشزد کرد که مراقب آسیبهای این تصمیم ناعادلانه باشند؛ زیرا در تمام دنیا به افراد نخبه، برتر و موفق خود تسهیلات و امکانات رفاهی مناسب ارائه میدهند نه آنکه مشقتهای زندگی آنها را دو چندان کنند./