مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: 98 درصد از بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق و مزایای کارکنان این ارگان شده و از این بودجه تنها دو درصد به سایر برنامههای آموزش و پرورش از جمله ورزش اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه ورزشکاران به عنوان سفیران فرهنگ هر کشور محسوب میشوند، خاطرنشان کرد: افتخارات گذشته هر مملکتی به وسیله ورزش میتواند در تمام دنیا منتشر شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر سرانه ورزش استان کرمانشاه نسبت به میانگین جهانی پایین بوده و این در حالی است که تربیت جسم و روح مهمترین عامل برای سلامتی هر انسان به شمار میرود.
محبی با اشاره به جایگاه ارزنده ورزش در زندگی گذشته ایرانیان، افزود: بهترین راه مبارزه با آسیبهای اجتماعی هر جامعه پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با ورزش است.
این مسئول، رونق ورزش در استان کرمانشاه را مهمترین اقدام خود در آموزش و پرورش عنوان کرد و یادآور شد: وجود دبیران آموزش دیده و با تجربه یکی از پتانسیلهای مهم آموزش و پرورش استان در مقوله ورزشی است.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، شهرداری کرمانشاه با دارا بودن بودجه کافی در زمینههای فرهنگی و ورزشی میتواند نقش بسزایی داشته باشد.
وی با بیان اینکه 98 درصد از بودجه آموزش و پرورش در زمینه حقوق و مزایای کارکنان این ارگان هزینه میشود، ادامه داد: از این بودجه در نظر گرفته شده تنها دو درصد به سایر برنامههای آموزش و پرورش از جمله ورزش اختصاص دارد.
محبی با اشاره به اینکه ورزش استان کرمانشاه در سالهای گذشته روندی رو به نزول را طی کرده، گفت: باید برای بررسی این موضوع تمام امکانات لازم در نظر گرفته شود.
رئیس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر کرمانشاه نیز در این نشست اظهار داشت: 17 هیئت ورزشی در شهرداری کرمانشاه فعالیت میکنند.
سالار احمدزاده از اختصاص کل سالنها و هیئتهای ورزشی شهرداری شهر کرمانشاه بهصورت رایگان برای مردم خبر داد و گفت: با این اقدام کرمانشاه بهعنوان یکی از استانهای برتر در کشور شناخته میشود.
به گفته وی، ترویج پیستهای ورزش دوچرخهسواری و فعالیت بیش از 15 هیئت ورزش با مدیریت شهرداری میتواند جایگاه ورزشی استان را ارتقا دهد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930307000967#sthash.02qRhGer.dpuf
نظرات