آیت الله علما :اعتبار و قدرت هر کشوری به فکر و علم آن کشور است

 

آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه در سخنانی گفت: در دنیای کنونی اعتبار و قدرت هر کشوری به میزان فکر، اندیشه و علم آن کشور است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، آیت الله علما که در ضمن دیدار سرپرست و کارشناسان ستادی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه با خود صحبت می کرد با اشاره به این موضوع که توانمندی هر کشوری به میزان علم و اندیشه آن کشور بستگی دارد گفت: باید هر چقدر که می توانیم توانایی هایی علمی و فکری خود را بالا ببریم.

وی دنیای کنونی را دنیای جنگ افکار و اندیشه ها خواند و افزود: پشتوانه قدرت کشور علم و دانش است و در این میان نقش مقوله کتاب و کتابخوانی غیر قابل چشم پوشی است.

آیت الله علما در ادامه صحبت های خود مخالفت غرب با موضوع هسته ای را متذکر و ابراز داشتند: این مخالفت ها با ما که در موضوع هسته ای بروز کرده به این دلیل است که نمی خواهند ما به عنوان کشوری صاحب علم و صاحب فکر در دنیا مطرح شویم.

ایشان بنیه و قدرت کشور را در پرداختن به علم، کتاب، پژوهش و تحقیق خواند و اضافه کرد: نسل جوان آگاه، متدین، متعهد و با قدرت فهم و دانایی بالا قدرت کشور محسوب می شود و موجبات مصونیت کشور از فشار و سلطه خارجی را فراهم می کند.

امام جمعه کرمانشاه در ادامه صحبت های خود امر خداوند به خواندن در وحی خود به پیامبر خاتم را متذکر و تصریح کرد: این اولین امر خداوند به پیامبر خاتم بود و اگر تا روز قیامت هم این موضوع را تحلیل و بررسی کنیم نیز این مبحث پایان نمی پذیرد و سعادت، بزرگی و عزت هم در همین موضوع نهفته است.

وی ایجاد اشتیاق به کتاب و کتابخوانی از راه های مختلف را نافع عنوان و بیان داشت: تبلیغ و ترویج کتاب باید در صدر برنامه ها قرار گیرد و با تدبیر، مدیریت و برنامه ریزی درست جوانان را جذب کتاب و کتابخوانی کرد.

آیت الله علما انس با کتاب را مسئله ای اساسی در ترویج فرهنگ کتابخوانی عنوان و افزودند: باید ذائقه جوانان را درک کرد و کاری کرد که جوانان با مطالعه انس و الفت بگیرند و حتی برای مطالعات درسی خود نیز به فضای کتابخانه بیایند تا این انس و الفت دوام بگیرد.

ایشان در انتهای صحبت های خویش ضمن اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به مقوله مطالعه و همچنین مطالعه ایشان در بسیاری مباحث مانند رمان و داستان تصریح کردند: این موضوع نشان از اهمیت موضوع دارد که مقام معظم با تمام مشغله کاری از مطالعه غافل نمی شوند.

در ادامه این جلسه بیژن راستی فر سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه های عمومی استان در سخنانی با اشاره به تاکید فراوان مقام معظم رهبری به موضوع مطالعه و کتابخوانی گفت: ایشان در سخنانی گفته اند اگر برای ترویج کتابخوانی لازم باشد روزی یک ساعت سخنرانی کنند بیش از این اندازه هم در روز سخنرانی خواهند کرد.

وی در ادامه صحبت های خود تاکید مقام معظم رهبری به ورود کتاب به زندگی مردم را متذکر و افزود: ما در مجموعه کتابخانه های عمومی یکی از اهداف خود را تحقق اوامر مقام معظم رهبری در نظر گرفته ایم و در سالجاری که سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است در حال تحقق این شعار هستیم.

وی گام برداشتن در راه رضای خداوند را ملاک برنامه های اجرایی مجموعه متبوع خود عنوان و تصریح کرد: اگر کتاب را تبلیغ و ترویج کنیم جامعه به طرف دانایی محوری و گفتمان اسلامی پیش خواهد رفت.

راستی فر فعالیت 67 باب کتابخانه نهادی، 18 باب کتابخانه مشارکتی و وجود یک میلیون جلد کتاب را در کتابخانه های عمومی را متذکر و اضافه کرد: در سطح استان حدود 60 هزار نفر عضو و 21 ایستگاه مطالعه فعال داریم که در حال ارائه خدمات به عموم مردم هستند.

سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در انتهای صحبت های خود ارائه راهنمایی از جانب نماینده ولی فقیه استان را راهگشای امور عنوان و گفت: از شما درخواست داریم از کتابخانه امیرکبیر به عنوان کتابخانه استاندارد استان بازدید فرمائید و ما و مجموعه را از تدابیر خود محروم نفرمائید.

گفتنی است این دیدار روز یکشنبه 11 اردیبهشت 93، در محل دفتر نماینده ولی فقیه استان کرمانشاه برگزار شده است.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی