تدبیر و اولویت های آقای استاندار

 

 

 

http://upload7.ir/imgs/2014-12/60024028296429272626.jpg

بعد از انتصاب جناب آقای رضایی بابادی بعنوان استاندار کرمانشاه و در ابتدای ورود ایشان به استان از یک سو آنچه که در دیدارهای پرترافیک و جنب و جوش فعالان اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی با ایشان مورد تاکید استاندار محترم قرار گرفت،ارائه برنامه مدون از جانب آن افراد و گروه ها بوده.
چراکه بنظر میرسد شکاف میان آنچه که هست و آنچه که باید باشد آنقدر عمیق و آشکار بود که دیگر نیازی به توضیح مکررات نداشت ،بلکه باید برنامه هایی ارائه میشد تا راه علاج و درمانی برای واقعیت های ناخوشایند موجود همچون بیکاری ، اعتیاد ، طلاق ، حاشیه نشینی ، تعطیلی اقتصاد شهری ، عدم رونق تولید و تجارت ، نبود سرمایه گذاری کارآفرینی و... تجویز گردد.
چراکه در چنین حالتی قلب و ذهن هر انسان سالمی نمی تواند آرام باشد و او را به تکاپو وادار نسازد و توجه ذهنی او را به این مسائل موجب نشود .این واقعیت های ناخوشایند در استان کرمانشاه به مثابه امراض کشنده ای هستند که میتواند هر جامعه ای را کاملا پژمرده نماید.
از سوی دیگر مردم ، فعالان سیاسی و اجتماعی و هواداران دولت تدبیر وامید نیز همزمان پیگیر و در انتظار بودند تا اولویت ها و تدابیر آقای استاندار را برای اداره ی استان در چارچوب برنامه امید آفرین متوجه شوند .
استاندار محترم در تشخیص موضوع و مسئله اصلی و مشکل آفرین استان که همان بیکاری و آسیب های اجتماعی ناشی از آن بود، موفق نتیجه گیری کرد و به تشخیص صحیح رسید و اعلام نمود که برنامه و اولویت اصلی من در این استان رفع بیکاری و ریشه کنی آن است تا جایی که گفته بود اگر کسی بتواند در این استان حتی یک شغل هم ایجاد کند من دست او را میبوسم.
توجه به برنامه و حرکت در مسیر توسعه به مبنای برنامه های توسعه محور اگرچه ضرورتی انکار ناپذیر و امری کاملا عقلانی است اما باید توجه داشت که در کشورهای توسعه نیافته و یا درحال توسعه و نیز کشور خودمان ایران ،همیشه تمام برنامه های خوب قابیلت اجرایی کامل را ندارد چراکه تغییرات و نوسانات غیرقابل پیش بینی اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی در این کشورها حتما برنامه ها را دست خوش ناکارآمدی خواهد نمود.
بعنوان مثال بالا یا پایین رفتن قیمت نفت میتواند نمونه ای قابل درک از همین نوسان و تغییر باشد که به تبع آن موجب کندی و یا ناکارآمدی هر برنامه ای میگردد ،بنابراین در کنار برنامه نباید از یک مسئله مهم دیگر غافل شد و آن را صرفا در سایه برنامه ها کم اهمیت جلوه داد و یا به فراموشی سپرد و آن مسئله مهم کار است.
آنچه که در شرایط فعلی استان کرمانشاه باید به آن توجه ویژه کرد و نیز همین مسئله است یعنی آنکه جناب آقای استاندار و معاونین محترم ایشان توجه خود را از برنامه معطوف بکار سازند اینکه چه کارهایی باید سریعا انجام بگیرد و از همه دستگاه ها بخواهند در این مسیر حرکت کنند یعنی از آنها کار بخواهند بعنوان مثال میتوان از راه اندازی بازارچه مرزی سومار بعنوان یک کار خوب یاد نمود.
حکومت خوب ، دولت خوب و مدیریت خوب  آن است که توانایی کار داشته باشد
اگرچه پیچیدگی مسئله محدودیت های امکانات متناسب با واقعیت های مشکل زا نیز قابل درک است اما امروزه در استان ما کارهای مهم و اساسی بر زمین مانده و نیمه تعطیل گردیده است که باید در دستورکار و کانون توجه قرار بگیرد.
پروژه راه آهن غرب کشور در استان ما تقریبا نیمه تعطیل گردیده و بخش های مختلف آن مثلا در قسمت حفر تونل های مربوط به این پروژه تعطیل گردیده است.
در پروژه قطار شهری کرمانشاه تحرکی دیده نمیشود 
پروژه پالایشگاه آناهیتا فعالیت قابل توجه ای صورت نمی گیرد.
پروژه های مربوط به مناطق ویژه اقتصادی در استان در رکود به سر میبرند.
بنظر میرسد ازجمله مسائل کاری مهم دیگر آن است که توجه جناب آقای استاندار و معاونین ایشان به پیشبرد پروژه های عمران شهری علاوه بر شهرستان کرمانشاه به دیگر شهرستان های استان نیز معطوف گردد تا کار بیشتری انجام گیرد.
پویایی عمل در کار و نیز کشف و نوآوری، موضوع با اهمیتی است که میتواند کارآمدی و تاثیر عمل هر فعالیتی را دوچندان افزایش دهد که به این مسئله نیز باید توجه خاص گردد.
یقینا تدابیر استاندار محترم برای انجام کار میتواند راه گشا و امید آفرین باشد و در این راه نیز لازم است همه دستگاه ها و فعالان اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی نیز کمک کنند تا شاید قدمی رو به جلو برداشته شود.

 

 

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی