حیات غرب - دو سال پیش، در روزهای پایانی خرداد ماه بود که کفن پوشان زمانِ اصلاحات و دلواپسان این روزها، «نه» بزرگی را از ملت آگاه ایران دریافت کردند. این «نه» ملت ایران به مدیریت غلط ۸ ساله معجزه هزاره سوم و یاران به اصطلاح پاکدست او بود، این آگاهی مردم باعث شد نگاه و شعارهای عقلانی روحانی به پیروزی برسد. با وجود اینکه مغلوب شدگان از پیروزی عقلانی اصلاح طلبان و اعتدالگراها، غمگین شده بودند؛ اما هیچگاه دست روی دست نگذاشتند و از همان روزهای آغازین پیروزی دولت تدبیر و امید ساز مخالفت را کوک کردند و در برابر هر اقدام دولت موضع گرفتند. دلواپسان منتظر بودند که دولت اجرای وعده های انتخاباتی خود را آغاز کند تا فورأ کفن های اتو کشیده ی خود را که ۸ سال در کمد پنهان کرده بودند بر تن بپوشند و فریاد وا مصیبتا سر بدهند.
حالا دوسال از پیروزی دولت تدبیر و امید گذشته است و دلواپسان هنوز از پای ننشسته اند و برخی از آنها با ابزارهایی همچون دروغگویی، شایعه پراکنی، کذب نویسی و اهرم های فشار، مترصد این هستند تا دولت را ناکارآمد نشان دهند.
هرگاه یک مراسم با سخنرانی یک شخص اصلاح طلب برگزار می شود، برادران دلواپس در آنجا حضور پیدا می کنند و سعی دارند به هر نحوی مراسم را متشنج کنند. جدیدترین اقدام آنها هم تشنج آفرینی در مراسمی بود که به همت انجمن اسلامی معلمان کرمانشاه در شهرستان سنقر و کلیایی به مناسبت سالگرد پیروزی دولت تدبیر و امید برگزار شده بود. خوشبختانه این حرکت اخلال گرانه با درایت مسئولان و همچنین اقدامات سنجیده ی حامیان دولت، ناکام ماند.
یکی دیگر از اقدامات برخی دلواپسان، دروغ گویی و کذب نویسی در رسانه ها است. دلواپسان از دروغ گویی و تهمت زدن واهمه ای ندارند و تا می توانند در رسانه های خود بر ضد دولتمردان و اصلاح طلبان قلم می زنند. انعکاس واقعیت های درون جامعه از رسالت های اصلی رسانه ها است؛ اما صاحبان رسانه های مخالف دولت قواعد اخلاقی را زیر پا نهاده و بر اساس منافع خودشان مطالب را بازتاب می دهند. در اینجا چون دروغ گویی برای آنها عادت شده است، پس متوجه می شویم آنچه که آنها می گویند و می نویسند با واقعیت، زمین تا آسمان تفاوت دارد. برخی این انتقاد را بر دولت دارند که دولت از لحاظ رسانه ای دچار ضعف است، اما این نگاه کمی غیرمنصفانه است؛ زیرا رسانه های اصلاح طلب و حامی دولت از بازتاب هیچ موضوعی دریغ نمی کنند. مشکل ضعف رسانه ای دولت نیست، بلکه مشکل نوع نگاه به رسانه ها است. درست است که دولت تدبیر و امید اخلاق مدار است و با همه ی گروه ها مدارا می کند، اما دلیل نمی شود که رسانه های مخالف دولت سوء استفاده کنند و در اوج بی اخلاقی دست به هر کاری بزنند.
مخالفان دولت از آنجایی که خوب می دانند که مردم، خریدار دلواپسی آنها نیستند و از دولت منتخب خود حمایت می کنند، ضمن نگه داشتن سنگر اصلی خود در تخریب دولت در سطح ملی گاهی به سراغ حربه ی دیگری نیز می روند و آن تخریب نمایندگان دولت در استان است. زمانی که نمی توانند اجماعی را بر ضد دولت در سطح کلان ایجاد کنند به دنبال تضعیف مدیران دولت در استان و شهرستان ها می روند و با انواع دروغ سازی ها تلاش می کنند شرایط دولت را در استان، بحرانی جلوه بدهند. اینان از همان چند ماه بعد از اینکه رضایی بابادی استاندار کرمانشاه شد هر هفته و هر روز این ساز را کوک کردند که استاندار رفتنی است. بیش از یک سال از این خبرهای گاه و بیگاهشان می گذرد؛ اما گویا خستگی ناپذیرند. در این شایعه پراکنی ها متاسفانه گاهی برخی از کسانی که خود را اصلاح طلب می دانند گوی سبقت را از دلواپسان ربوده اند.
تمامی این موارد و حتی فشارهایی که در این روزها به برخی چهره های اصلاح طلب وارد می شود نشان از این دارد که دلواپسان نمی خواهند نتیجه ی انتخابات مجلس را واگذار کنند و برای جلوگیری از این اتفاق از هر ابزاری استفاده می کنند. آنها با نزدیک شدن به ایام انتخابات فشارهای خود به مجموعه دولت و حامیان دولت را افزایش می دهند و با انجام این کار در پی این هستند که ضمن پیروزی در انتخابات مجلس، شکست خود در انتخابات ۹۲ را نیز جبران کنند.
حال با این تفاسیر وظیفه ی اصلاح طلبان و حامیان دولت، سنگین تر از گذشته است. اصلاح طلبان باید در این مدت زمان باقی مانده به انتخابات ۷ اسفند۹۴ جلسات منظم خود را برگزار کنند. هفته گذشته گزارشی از جلسه ی احزاب اصلاح طلب منتشر شد و برخی از وبسایت ها به نقل از سخنگوی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نوشته بودند«روز ۲۷ خرداد در تاریخ اصلاح طلبی کرمانشاه به ثبت خواهد رسید». هرچند برخی این صحبت آقای صمدی را احساسی خواندند، اما باید به ایشان این حق را داد، زیرا در این روز اکثریت احزاب اصلاح طلب کرمانشاه، به همراه شخصیت های ذی نفوذ، جوانان، بانوان و نمایندگان ادوار مجلس در یک محل گرد هم آمده بودند تا انسجام و وحدت اصلاح طلبان را به نمایش بگذارند. استمرار این چنین جلسات پربار و سیر صعودی کمی و کیفی آن باعث می شود به همگان ثابت شود که اصلاح طلبان ضمن اعتقاد قلبی به نظام، در تلاش هستند که در انتخابات پیش رو تأثیرگذاری مثبت شان را به نمایش بگذارند و این دلواپسان هستند که با اقدامات نسنجیده خود تلاش در جهت محقق نشدن همدلی و همزبانی دارند.