واحد علوم پزشکی ایران، دکتر فرانک بروسیوس با اشاره به نتایج بررسی متخصصان دانشگاه میشیگان در این باره، افزود: آب انار که شامل بالاترین سطوح آنتی اکسیدان پلی فنول است، قادر به کاهش تخریب سلولها به وسیله ایجاد رادیکالهای آزاد میشود.
وجود چنین آنتیاکسیدانی در رژیم غذایی بیماران کلیوی می تواند به دلیل ایجاد رادیکالهای آزاد در خون و امکان افزایش گردش خون به وسیله دستگاه دیالیز را فراهم کند.
بر این اساس محققان 101 بیمار دیالیزی را به طور تصادفی برای مصرف آب انار یا بدون مصرف این نوشیدنی انتخاب و بررسی کردند و نتایج آن نشان داد: آنهایی که هفته ای سه بار نصف فنجان آب انار مصرف می کردند، نسبت به سایرین دچار کاهش التهابات مولکول و عفونتها در خون خود شدند.
بیماران كلیوی که هر هفته از نوشیدنیهای ترش استفاده می کنند، احتمال عفونت که دومین عامل کشنده بیماران دیالیزیست را کاهش می دهند.
تاکنون هیچ نوشیدنی دیگری که چنین خاصیت از بین برندگی عفونت را داشته باشد، مشاهده نشده است.