توصیه هایی برای تقویت قلب

حیات غرب - متخصص طب سنتی اعلام کرد مصرف سبزی‌های معطر، ماهی، سیب، گلابی، مخلوطی از سیر و لیمو به صورت روزانه و همچنین پرهیز از عصبانیت برای تقویت قلب و عروق توصیه می‌شود. علی حسینی گفت: از نظر طب سنتی برای تقویت قلب و عروق آن،مخلوط سیر و لیمو توصیه می‌شود چرا که تصفیه کننده عروق خونی، جلوگیری از انسداد عروق و پیشگیری از وقوع سکته قلبی است و باید روزانه مصرف شود.وی ادامه داد: مصرف ماهی و جوجه مرغ برای سلامت قلب توصیه می‌شوند همچنین مصرف سبزی‌هایی مانند نعنا، ریحان و گشنیز در رژیم غذایی روزانه باعث تقویت قلب می‌شوند.این متخصص طب سنتی گفت: ویتامین E به اکسیژن رسانی قلب و سایر عضلات بدن کمک می‌کند و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند. همچنین گل گاوزبان نیز برای درمان تپش قلب با منشأ عصبی توصیه می‌شود.حسینی ادامه داد: میوه‌های سیب، گلابی، به، انار، لیمو، نارنج، بالنگ، تمبر هندی و آناناس، علاوه بر دارا بودن ویتامین‌ها، املاح و آنتی‌اکسیدان‌ برای تقویت و سلامتی قلب مفید است. اگر سیب با گلاب مصرف شود، کمک زیادی به تقویت قلب می‌کند و از طرفی باعث کاهش چربی بد خون یا همان LDL می‌شود.وی گفت: مصرف و استنشاق گلاب برای قلب مفید است و پرهیز از عصبانیت و استرس برای حفظ آرامش و سلامت قلب توصیه می شود. 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی