اشپل همان تخم ماهی است که قبل از تخمریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف میکنند. حتما موقع پاک کردن شکم ماهی سفید، تعداد زیادی از تخمهای آن را دیدهاید و شک داشتهاید که آنها را نگه دارید یا دور بریزید.
در کل، اشپل یکی از مخلفات غذایی است که ارزش غذایی بالایی دارد و معمولا آن را با چلوکباب، زیتونپرورده، باقلا و مغز گردو میل میکنند و حتی بعضیها با آن، کوکو تهیه میکنند. این ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است و یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد گوشت محسوب میشود. پس نباید در مصرفاش زیادهروی کرد، چون کالری فراوانی را در یک وعده به مصرفکننده میرساند.
|