حیات غرب - پیاز، عضو ثابت اکثر غذاها و خورشهای ایرانی است که علاوه بر طعمدهندگی، خواص فراوانی برای قلب و عروق داشته و خاصیت سمزدایی هم دارد.
وی ادامه داد: پیاز خاصیت سمزدایی داشته و اختلالاتی که در اثر مسمومیت با کادمیوم که در روکش ظروف تفلون، مواد پلاستیکی و باطریها است و در قسمتهای مختلف بدن مسمومیت ایجاد میکند را از بین برده و علاوه بر این دارای خواص ضدمیکروبی به صورت خام یا پخته است.
دکتر گردافشاری ادامه داد: از خواص دیگری که میتوان برای پیاز برشمرد، سنگشکن بودن، درمانکننده ضعف و بیخوابی است و ضمن این که ترکیب پیاز پخته با گوشت اشتهاآور و مقوی است.
این متخصص طب سنتی اشاره کرد: از آن جایی که در کشاورزی از کودهای شیمیایی استفاده میشود، استفاده از انواع ریزتر پیاز، مواد شیمیایی کمتری داشته و عوارض آن کمتر است./رن