یوسف نقیایی مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: چای سبز همانند چای و سایر نوشیدنیها در گروه متفرقه قرار میگیرد و مقدار انرژی آن بسیار ناچیز و به مقدار یک کیلوکالری است. وی ادامه داد: چای سبز بسیاری از ترکیبات چای سیاه از جمله کافئین بالا، تاننها، تئوبورومین، اسیدگالیک و غیره را دارا میباشد. وی افزود: مهمترین ماده موثر در چای سبز کاتچین میباشد که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و موثر در پیشگیری از بروز سرطانها و آسیبهای قلبی عروقی میباشد. وی اضافه کرد: چای سبز همچنین دارای پلی فنولهای فراوان بوده که علاوه بر خواص آنتی اکسیدان، خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونت هم دارد. این کارشناس تغذیه گفت: چای سبز حاوی فلوئور بالا میباشد که نقش مهمی در پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا میکند. نقیایی تصریح کرد: چای سبز حاوی موادی است که منجر به فعال شدن آنزیم لیپاز شده و این امر به کاهش تری گلیسرید کمک میکند. وی خاطرنشان کرد: این نوشیدنی همچنین حاوی موادی است که منجر به کاهش مرگ سلولی ارگانهای مهم مانند قلب میشود و سایر خواص آن شامل کاهش کلسترول خون، کاهش فشار خون، قند خون و پیشگیری از افزایش قندخون و افزایش ایمنی بدن میباشد. مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در مورد منع مصرف چای سبز در افراد مختلف گفت: افرادی که داروهای ضدانعقاد مثل وارفارین استفاده میکنند و یا افرادی که عادت به مصرف آسپرین دارند باید از مصرف این نوشیدنی خودداری |