- توضیحات
- :::
-
دسته: دانستنیها |
-
منتشر شده در شنبه, 29 فروردين 1394 18:19 |
حیات غرب - مطالعات جديد حاكيست مصرف روزانه يك عدد سيب و يك ليوان چاي سبز ضرورت مراجعه به پزشك را به حداقل ميرساند. متخصصان موسسه تحقيقات موادغذايي در آمريكا به اين موضوع
پي بردند كه برخي مواد خوراكي بطور طبيعي سلامت بدن را در مقابل انواع بيماريها از جمله بيماريهاي قلبي و سرطان حفظ ميكنند. مطالعات انجام شده درباره رژيمهاي غذايي مناسب حاكي از آن است كه خوردن حجم قابل توجهي ميوه و سبزي براي حفظ سلامت بدن ضروري است كه دليل آن، فوائد ناشي از تركيبهاي پليفنولي است. دكتر «پاول كرون» متخصص ارشد اين مطالعه گفت: زماني كه سيب و چاي سبز همزمان با هم مصرف شوند مقدار ويژهاي از تركيب پليفنول در بدن توليد ميكنند كه در نتيجه به توقف فعاليت مولكولهاي هشداردهنده به نام VEGF منجر ميشود. VEGF در بدن موجب ميشود رگهاي خوني در فرآيندي شكل بگيرند كه به رگزايي معروف است و زمينه بروز سرطان را ايجاد ميكند. فرآيند رگزايي همچنين در فراهم آوردن شرايط توليد پلاكهاي تصلب شرايين كه سرانجام به سكته قلبي و مغزي ميانجامد، نقش دارد. در اين مطالعه متخصصان از رگهاي خوني براي بررسي اين تاثير استفاده كرده و دريافتند حتي زماني كه دوز كمي از پليفنول موجود در سيب و چاي سبز استفاده شود بطور كامل از فعال شدن VEGF جلوگيري ميكند. اين نخستين مطالعهاي است كه توانسته با استفاده از خوراكيهاي حاوي پليفنول فعاليت VEGF را متوقف كند. به گزارش مديكال ديلي، در مطالعات گذشته نشان داده شده بود پليفنول موجود در
چاي سبز از اين توانايي برخوردار است تا سلولهاي سرطاني را از بين ببرد و از رشد آنها جلوگيري كند چرا كه پليفنولها از آنتي اكسيدانهاي طبيعي به حساب ميآيند. زماني كه سن فرد افزايش مييابد يا سلولهايش مورد حمله سلول سرطاني قرار ميگيرد يك الكترون از دست ميرود. آنتي اكسيدانها اين الكترون از دست رفته را در اختيار سلولها قرار ميدهند تا بتوانند به وضعيت سلامت گذشته خود بازگردند و فرصت مقابله با سرطان را به دست آورند.
اضافه کردن نظر