12 خوراكي چربي سوز

حیات غرب - لاغر شدن و تناسب اندام امروزه يكي مهم‌ترين دغدغه‌هاي بسياري از افراد است. در اين ميان پرهيز از مصرف خوراكي‌هايي كه سبب افزايش وزن مي‌شوند و روي آوردن به مصرف خوراكي‌هايي كه چربي سوز هستند، اهميت بسزايي پيدا كرده است. 12 خوراكي چربي‌سوز كه از افزايش وزن پيشگيري مي‌كند به شرح زير است: 

 

گريپ فورت 

ويتامين C به سوخت و‌سازمناسب چربي كمك مي‌كند؛ غذاهاي مملو از ويتامين C انتخاب مهمي براي چربي سوزي هستند. مصرف نصف گريپ فورت در وعده صبحانه يا حدود 30 دقيقه قبل از صرف غذا به احساس سيري و پيشگيري از اضافه وزن كمك مي‌كند. 

 فلفل سياه 

هپيپرين موجود در فلفل سياه، علايمي از كاهش تشكيل سلول‌هاي چربي را در بدن نشان داده است. فلفل سياه همچنين به افزايش سوخت و‌سازبدن كمك مي‌كند. اين خبر مهم براي افرادي كه به دنبال يك راه‌حل آسان براي كاهش وزن مي‌گردند حائز اهميت است. 

  دارچين 

دارچين به كاهش‌دهنده سطح قندخون معروف است؛ دارچين مي‌تواند به سركوب كردن اشتها نيز كمك كند. اضافه كردن دارچين به چاي، قهوه و ماست از روش‌هاي راحت مصرف اين ادويه است. 

 تخم مرغ 

تخم مرغ كم كالري و حاوي هفت گرم پروتئين و ساير مواد مغذي مفيد است. مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه به اندازه قابل توجهي مقدار مصرف كالري در بقيه روز را كاهش مي‌دهد. پروتئين موجود در تخم مرغ باعث سوختن چربي‌هاي شكمي مي‌شود. دليل اين ويژگي نيز ساختار خاص اسيدهاي آمينه موجود در پروتئين آن است. 

  سيب 

زماني كه سيب با پوست مصرف مي‌شود به دليل داشتن مقدار كافي فيبر و آب، به احساس سيري كمك مي‌كند. مزيت مصرف ميوه‌ها اين است كه قند بدن را تامين مي‌كند و در عين حال به شيوه‌اي كه قندهاي پردازش شده به بدن آسيب مي‌زنند، عمل نمي‌كند. 

چای سبز 

تركيبات موجود در چاي سبز سبب تسريع سوخت و‌سازبدن مي‌شود. بهتر است كه چاي سبز داغ مصرف شود زيرا طعم آن بيشتر در دهان مي‌ماند و فوايد آن افزايش مي‌يابد. افزودن عسل و ليمو ترش به چاي سبز نه تنها باعث افزايش فوايد سلامتي آن مي‌شود بلكه اين چاي را فوق‌العاده خوشمزه نيز مي‌كند. 

  زغال اخته 

زغال اخته نه تنها مملو از فيبر غيرقابل حل و آنتي اكسيدان‌ها است بلكه نصف فنجان زغال اخته فقط 40 كالري دارد. زغال اخته حاوي مقادير زيادي آهن، كلسيم، اسيد فوليك، ويتامين‌هاي E , B1 , B2 , C و فلاوونوئيدها است. 

  بادام 

با وجود اينكه آجيل‌ها در كل به كاهش چربي بدن كمك مي‌كنند اما بادام بهترين آنها است. بادام مملو از پروتيين، فيبر و چربي‌هاي مفيد براي سلامت قلب است. مصرف حدود 23 بادام سبب مي‌شود كه فرد احساس سيري كند. 

 فلفل قرمز 

فلفل قرمز حاوي ماده‌اي به نام كپسايسين هستند كه اشتها را سركوب مي‌كند. استفاده از فلفل تند مي‌تواند كمك بزرگي در كاهش وزن بكند. نوعي عصاره كه از فلفل تند گرفته مي‌شود در درمان بسياري از امراض پوستي مانند رفع التهاب و بر افروختگي پوست، رفع لك و انواع كك ومك موثر است. فلفل تند داراي خواص ضد سرطاني است. 

 قهوه 

مطالعات نشان داده‌اند كه قهوه به ويژه كافئين موجب تسريع سوخت و‌سازبدن مي‌شود. با اين وجود توجه داشته باشيد كه مصرف بسيار زياد كافئين مي‌تواند اثرات بسيار مضري بر بدن داشته باشد. بنابراين فقط روزي يك تا سه فنجان قهوه مصرف كنيد. 

  كوينولا

كوينولا مملو از فيبر و پروتئين است كه سبب ايجاد احساس سيري در فرد مي‌شود. برخلاف ساير غلات، كوينولا موجب پايين آوردن قند خون مي‌شود و در عوض اشتها را براي مصرف قند و كربوهيدارت باز مي‌دارد. كوينولا يك دانه كوچك لوبيا شكل و به رنگ سفيد است كه عطري ملايم و طعم شيرين دارد. 

 سبزيجات 

 سبزيجات مملو از مواد مغذي و فيبرهاي شگفت‌انگيز هستند كه انسان را سير نگه مي‌دارند. توصيه مي‌شود كه هر فرد روزي دو تا سه فنجان سبزيجات مصرف كند. براي ناهار و شام حتما براي پيش غذا يا به عنوان غذاي اصلي سالاد سبزيجات مصرف كنيد.

 

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی