مصرف سير پيري را به تاخير مي‌اندازد

مصرف سير روند پيري را كند و از ابتلاي مغز به بيماري پيشگيري مي‌كند. به گزارش پايگاه اينترنتي ساينس ديلي، محققان دانشگاه ميسوري آمريكا در يك مطالعه متوجه شدند كه سير مي‌تواند به روش‌هاي بسياري موجب سالم نگاه داشتن انسان‌ها شود. آنها متوجه شدند كه سير داراي يك ماده مغذي است كه از پير و بيمار شدن مغز پيشگيري مي‌كند. در اين مطالعه محققان محور توجه خود را بر روي يك كربوهيدرات مشتق از سير به نام FruArg متمركز كردند و نقش آن را در واكنش‌هاي محافظتي بررسي كردند. محققان توانايي اين ماده غذايي را بر مهار و حتي برعكس كردن آسيب سلول مغزي ناشي از استرس‌هاي محيطي بررسي كردند. استرس‌هاي محيطي مي‌تواند شامل روند پيري، سيگار كشيدن، آلودگي هوا، آسيب مغزي يا مصرف بيش از حد الكل باشد. نتايج اين مطالعه نشان داد كه سير نه تنها روند پيري را كند مي‌كند بلكه مي‌تواند از ابتلا به بيماري‌هاي عصبي مرتبط با افزايش سن مانند آلزايمر و پاركينسون پيشگيري كند. محققان دانشگاه ميسوري متوجه شدند كه وجود اين كربوهيدرات در سير عامل اين فوايد است.  

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی