در مورد گریپفروت بهتر است نظر پزشک خود را جویا شوید، چرا که این میوه میتواند غلظت برخی داروهای فشارخون را افزایش دهد و عوارض جانبی آنها را تشدید کند.
کرفس، پیاز، سیر، شنبلیله، چایسبز، خرما، گلابی، زیتون، ترهفرنگی، سویا، گوجهفرنگی، گریپفروت و لیموترش میتوانند بهطور طبیعی فشارخون را کاهش دهند.
از آنجا که در حین طبخ غذا از نمک استفاده میشود، هنگام صرف غذا دیگر دست به نمکدان نبرید. گلپر، آویشن، نعناخشک یا کنجد را جایگزین نمک کنید.
موز، آناناس، زردآلو، انجیر، گریپفروت، هلو، انگور، آلو، سیبزمینی، سیر، بروکلی، کدوسبز، قارچ، گوجهفرنگی، انواع سبزیجات از منابع غنی پتاسیم محسوب میشوند.
سوسیس، کالباس، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور، ماهی دودی، انواع سسها، سوپها و کنسروهای آماده حاوی مقادیر بالای نمک هستند و باید مصرفشان را محدود کنید.
نوشیدنیهای حاوی کافئین سبب افزایش فشارخون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند. میتوانید بهجای آنها از انواع چای و دمکردنیهای گیاهی یا دوغ کمنمک استفاده کنید.