بهترین پیاز کدام است؟

پیاز طبع گرم و خشکی دارد و هرچه تند و تیزی آن بیشتر و شکل آن کشیده‌تر باشد، گرمی و خشکی بیشتری در بدن ایجاد می‌کند که با پختن آن، مزاجش به اعتدال نزدیک‌تر می‌شود. بهترین پیاز انواع سفید و آبدار آن است. پیازهای زرد بسیار تند اما پیاز گرد سفید از پیازهای قرمز کشیده مزاج معتدل‌تری دارند. کسانی که در هوای گرم دچار سردرد می‌شوند از مصرف پیازهای زرد و قرمز کشیده و حتی بوییدن آن خودداری کنند و گرم‌مزاجان در صورت لزوم، پیاز سفید یا ترشی آن را بخورند تا دچار عوارض آن نشوند. حکمای طب سنتی براین عقیده‌اند که پیاز افزایش‌دهنده میل جنسی است. برخی افراد با این تصور که پیاز کاهنده قند و چربی خون است از آن به عنوان داروی درمانی استفاده می‌کنند اما لازم است بدانید این موضوع هنوز به اثبات نرسیده و به پژوهش‌های بیشتری نیازمند است. 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی