برای پیشگیری از اعتیاد و آموزش همگانی بهزیستی کرمانشاه از ابزار رسانه بدرستی استفاده می کند

موضوع اعتیاد در جامعه چیزی نیست که یک اداره و نهاد به تنهایی بتواند با آن مقابله کند . در این خصوص آحاد جامعه باید به میدان بیایند و مدیران باید بتوانند مشارکت اجتماعی را در این خصوص افزایش دهند . در این راستا سمنها و رسانه ها بعنوان حلقه واسط مردم و مسئولین می توانند نقش موثری ایفا کنند .

دکتر فرهاد اقطار معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور که به دعوت مسئولین بهزیستی استان کرمانشاه به استان آمده بود در نشست تخصصی با اصحاب رسانه به فعالیت کارزار رسانه ای ((والد آگاه ، فرزند ایمن )) که از اول بهمن ماه در کرمانشاه آغاز به کار نمود اشار کرد و گفت :در حوزه پیشگیری و راه اندازی این کارزار رسانه ای خوشبختانه استان کرمانشاه جزء استان های برتر کشور شناخته شده است.
دکتر اقطار در خصوص اهداف این طرح گفت :هدف از اجرای این کارزار رسانه ای کاهش عوامل خطر اعتیاد در فرزندان از طریق آگاهی بخشی به والدین است که از سال گذشته و در پی یک سری تغییرات قصد داریم از توان رسانه ها در این خصوص بیشتر بهرمند شویم . لذا درصدد هستیم از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی اطلاعات مد نظر را در اختیار مردم و خانواده ها و نوجوانان و جوانان قرار دهیم.
وی افزود: در خصوص رویکرد جدید مقابله با اعتیاد و آگاهی بخشی به خانواده ها گفت : در رویکرد جدید موضوع آموزش خانواده از اولویت ویژه ای برخوردار شده است تا شاهد با افزایش توجه به خانواده به عنوان کوچکترین سلول جامعه از همان سر چشمه حساسیت نسبت به این معضل بالا برود در آموزش مهارت های ۱۴ گانه به پدرها و مادرها می آموزیم که مواد مخدر چه هست، پیشگیری چه چیست و برای پیشگیری از اعتیاد فرزندان چگونه باید رفتار کنند؟
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی تاکید کرد: باید به خانواده ها بیاموزیم که با فرزندان خود گفتگو کنند و اجازه بدهند تا حرف های خود را با پدر و مادر مطرح نمایند.بنابر تحقیقات صورت گرفته حرف زدن فرزندان با والدین ۲۰ تا ۲۵ درصد آمار اعتیاد را کاهش می دهد.
دکتر اقطار افزود: در کمپ های ماده ۱۶ میزان پاکی به زیر ۵ درصد آمده و این عدد در برابر هزینه های میلیاردی بسیار ناچیز است .لذا سعی کرده ایم  عمده فعالیت های خود را به سمت پیشگیری با تاکید بر اهمیت نقش خانواده سوق دهیم.
دکتر اقطاری گفت :متاسفانه  فاصله بین شروع مصرف تا اطلاع خانواده ها از اعتیاد فرزندانشان در برخی از انواع اعتیاد ۵ سال است و سعی داریم با تولید محتوای مناسب خانواده ها را نسبت به انواع اعتیاد و راه های پیشگیری و مقابله با آن آگاه سازیم.
گفتنی است کارزار رسانه ای والد آگاه فرزند ایمن از امروز 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی